ASEP prokriiskseis
Οι πίνακες με τα Οριστικά αποτελέσματα ΠΕ και ΔΕ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, μίας (1) θέσης τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στον Συνήγορο του Καταναλωτή-Ανεξάρτητη Αρχή και μίας (1) θέσης ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς,  χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/11.12.2020, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οριστικά αποτελέσματα ΠΕ (Επιλαχόντες)

Οριστικά αποτελέσματα ΔΕ (Επιλαχόντες)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος
Αμβλώσεις: Ιδεολογικό «αποκούμπι» η Μαρία Καρυστιανού για τον Παπαδόπουλο
«Το ίδιο έργο το έχω δει και το έχω υποστεί προσωπικά στην πανδημία, στα ζητήματα των εκτρώσεων, στον γάμο των ομοφυλόφιλων»
Αμβλώσεις: Ιδεολογικό «αποκούμπι» η Μαρία Καρυστιανού για τον Παπαδόπουλο