Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Menelaos Myrillas / SOOC
Σχολή Ευελπίδων: Προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24

Την πλήρωση 17 θέσεων καθηγητών/τριών -8 θέσεων για το χειμερινό εξάμηνο και 9 θέσεων για το εαερινό εξάμηνο- για τη διεξαγωγή διδακτικού - ερευνητικού έργου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με σύμβαση κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους ή μερικής απασχόλησης, προκήρυξε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, το αργότερο μέχρι την 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:00 π.μ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα με την αίτηση των υποψηφίων. Υποψήφιοι/ες, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα, όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.

Η αίτηση και όλα τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής της ΣΣΕ.

Ιδιαιτέρως, επισημαίνεται ότι, προς διευκόλυνση των επιτροπών εκλογής, η απαιτούμενη ηλεκτρονική εκδοχή των βιογραφικών σημειωμάτων (CV) των υποψηφίων πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλεται σε ανοικτή μορφή (π.χ. .doc, .docx ή .odt).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Κοσμητείας του τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα και στα τηλέφωνα: 210-890-4217 και 2108904257-58 .

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000 ΕΥΡΩ: Ξεκινήστε εδώ για την ΑΤΤΙΚΗ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για όλο το δημόσιο: Όλη η ύλη εδώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

voutsinos
Εκτός λειτουργίας το Μητρώο Εκπαιδευτών ΙΕΚ - Τι λέει ο Γ. Βούτσινος στο alfavita.gr
Θα δοθεί παράταση στην προθεσμία που λήγει αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι για όσο διάστημα κρατήσει η διακοπή
Εκτός λειτουργίας το Μητρώο Εκπαιδευτών ΙΕΚ - Τι λέει ο Γ. Βούτσινος στο alfavita.gr
Αγιά-Σοφιά
Λέκκας: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, κινδυνεύει η Αγιά Σοφιά»
«Καμπανάκι» κινδύνου από τον καθηγητή Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών
Λέκκας: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, κινδυνεύει η Αγιά Σοφιά»