ΔΥΠΑ: Η Ημέρα Καριέρας στην Πάτρα στις 21 Οκτωβρίου
Η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ επιστρέφει στην Πάτρα στις 21 Οκτωβρίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 21η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στην Πάτρα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patra (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21) από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 36 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Ημέρες Καριέρας

Ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσους αναζητούν εργασία να συναντηθούν – απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, κ.λπ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Οι αποφάσεις για τη μισθολογική εξέλιξη μόνιμων και αναπληρωτών
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Όλα όσα συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του 2026 – Ενημέρωση στο alfavita από τον αιρετό Τάκη Ρουμπή
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Οι αποφάσεις για τη μισθολογική εξέλιξη μόνιμων και αναπληρωτών
Αναμονή ασθενών σε νοσοκομείο
Γρίπη: 871 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 15 στη ΜΕΘ και 8 θάνατοι σε μόλις μία εβδομάδα
Τα στοιχεία από την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ: Η γρίπη «σαρώνει» με 871 εισαγωγές και 15 διασωληνώσεις, ενώ ο κορωνοϊός επιμένει
Γρίπη: 871 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 15 στη ΜΕΘ και 8 θάνατοι σε μόλις μία εβδομάδα
ρεμπουτσικα
ΕΟΠΠΕΠ: Νέα εργαλεία κατάρτισης για τις ΣΑΕΚ και τους εκπαιδευτές
Πρώτη φορά εκπαιδευτικά εγχειρίδια και νέες Τράπεζες Θεμάτων για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
ΕΟΠΠΕΠ: Νέα εργαλεία κατάρτισης για τις ΣΑΕΚ και τους εκπαιδευτές