ΑΣΕΠ, πανελλήνιος διαγωνισμός
Απο μέρα σε ημέρα 1.565 μόνιμοι διορισμοί επιτυχόντων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ (2Γ) - Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός (ύλη, ειδικότητες, προοετοιμασία, εξετάσεις)

Ύστερα από τους 150 μονίμους υπαλλήλους όπου θα διοριστούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Οι αιτήσεις συνεχίζονται) και οι οποίοι θα προέρχονται από την κολυμπήθρα των επιτυχόντων του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ (2Γ) που έγινε τον Μάρτιο έρχονται ακόμα 1.565 μόνιμοι διορισμοί επιτυχόντων με προκήρυξη που πάει στο Τυπογραφείο από μέρα σε μέρα.

Συγκερκιμένα η προκήρυξη είναι Θέμα 24ώρων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr. H προκήρυξη, η οποία θα φέρει τον αριθμό 2ΓΒ/2023, θα προβλέπει την πλήρωση 1.565 θέσεων από την «δεξαμενή» επιτυχόντων του διαγωνισμού και συγκεκριμένα από τους επιτυχόντες του κλάδου ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης)

Παράλληλα έρχεται και 3ΓΒ/2023 ποθ αφορά 4.200 μόνιμες θέσεις σε όλο το Δημόσιο. Από αυτές οι 1.500 θα διατεθούν σε δήμους. Στην προκήρυξη συμμετέχουν αποκλειστικά πτυχιούχοι πανεπιστημίων, επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022).

Διορισμοί στη Δικαστική αστυνομία από τους επιτυχόντες

Στην Δικαστική αστυνομία υπάρχει μία ανατροπή. Οι προσλήψεις του πολιτικού - προσωπικού θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον 

Οι μαζικοί διορισμοί των επιτυχόντων του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού που γίνονται τώρα εκτοξεύουν το ενδιαφέρον για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ καθώς χιλιάδες ενήλικες καταλαβαίνουν πως αν περάσουν έχουν συντριπτικές πιθανότητες να διορισθούν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Μιλάμε για έναν θεσμοθετημένο διαγωνισμό που καλύπτει τις θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε όλο το Δημόσιο

Στον πρώτο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμός ΑΣΕΠ που έγινε τον Μάρτιο του 2023 συμμετείχαν περίπου 77.000 άτομα. Στον Διαγωνισμό πέτυχαν 14.875 άτομα από τους οποίους οι 6.934 προετοιμάστηκαν με την goLearn με αυτό το πρόογραμμα. Δηλαδή περίπου ο ένας στους δύο.

Όπως τονίζει το Proson.gr στον 1o Γραπτό Διαγωνισμό θα είχαν περάσει περισσότερα άτομα αλλά επειδή ήταν πρώτος Διαγωνισμός πολλοί θεωρούσαν ότι δεν θα γίνει και δεν προετοιμάστηκαν.

Ύλη 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού: Που προετοιμάστηκε ο πρώτος των πρώτων

Ο πρώτος των πρώτων, δηλαδή ο επιτυχών με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 πολίτες που εξετάστηκαν προετοιμάστηκε στην goLearn πετυχαίνοντας συνολικό βαθμό διαγωνισμού 90,75

Αποκτήστε όλη την ύλη μαζί με την προετοιμασία - Τμήματα ξεκινούν κάθε δευτέρα ήδη από τον Αύγουστο

Όλα τα τμήματα του Σεπτεμβρίου έχουν κλείσει. Το επόμενο εξ αποστάσεως και ασύγχρονο τμήμα με ανοικτές αιτήσεις εισδοχής ξεκινάει 2 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα της goLearn είναι το μόνο στην Ελλάδα που τελεί υπό την εποπτεία καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BIRD

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Αναπληρωτές: 289 προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Ειδική Αγωγή και Γενική Εκπαίδευση
Προσλήψεις 289 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως...
Αναπληρωτές: 289 προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Ειδική Αγωγή και Γενική Εκπαίδευση
παν πελοποννησου
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες καθηγητών από τη Νότια Αφρική
Το έργο απευθύνεται σε νοτιοαφρικανικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και καθηγητές στα αντίστοιχα τεχνολογικά πανεπιστήμια και κολλέγια και στοχεύει,...
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες καθηγητών από τη Νότια Αφρική