ΑΣΕΠ
Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που πρέπει να έχετε για να διεκδικήσετε μια θέση στις προκηρύξεις

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ο πρώτος, διαγωνιστικός, κύκλος της διαδικασίας.

Εκτός των αποτελεσμάτων, η Αρχή δημοσίευσε και τους πίνακες, στους οποίους οι επιτυχόντες  κατατάσσονται βάσει της βαθμολογικής τους επίδοσης, ανά κλάδο και ειδικότητα. Συνολικά έχουν καταρτιστεί 53 πίνακες επιτυχόντων για όλες τις κατηγορίες: 32 πίνακες ΠΕ και 21 πίνακες ΤΕ.

Το ποσοστό επιτυχίας ορίζεται στο 19,3% και οι περίπου 14.800 επιτυχόντες του διαγωνισμού θα πρέπει τώρα να περιμένουν την έκδοση νέων προκηρύξεων που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, αναμένονται δύο μεγάλες προκηρύξεις, που θα περιέχουν πάνω από  5.000 θέσεις εργασίας. Ειδικότερα: 

-Η πρώτη προκήρυξη θα περιέχει τουλάχιστον 3.502 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).
-Η δεύτερη προκήρυξη θα περιέχει τουλάχιστον 1.565 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).

Εκτός των δύο αυτών προκηρύξεων θα υπάρξουν και δύο ακόμα μικρότερες που θα απευθύνονται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού. Η μία θα περιέχει τουλάχιστον 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ), και η άλλη, θέσεις για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρουν στο alfavita.gr, πως η έκδοση τους θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των εκλογών

Τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ που πρέπει να έχετε για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις

Για να μπορέσουν οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού να διεκδικήσουν μία θέση σε προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ΕΧΟΥΝ τα παρακάτω πρόσθετα τυπικά προσόντα 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC - goLearn (Δείτε εδώ) - Η πιο εύκολη στη Ελλάδα με το χαμηλότερο κόστος 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ  - goLearn με μόνο 111 ευρώ με τηλεξέταση από το σπίτι σας εύκολα και άμεσα

Τι πλεονέκτημα έχετε μέσω της goLearn για να αποκτήσετε πριν βγουν οι προκηρύξεις τα Τυπικά Προσόντα

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn είναι η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που μπορείτε να την πάρετε στο χέρι σας μέσα σε 2 ημέρες.

Άλλες Πιστοποιήσεις Αγγλικών κάνουν από 40 ημέρες έως και 5 μήνες και μάλιστα έχουν εξετάσεις από μίαμιση φορά το μήνα έως και μόνο 2 το χρόνο στη χειρότερη

Μπορείτε να δώσετε τηλεξέταση όποτε θέλετε από το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικού τεστ στο υπολογιστή και ΜΟΝΟ ΣΕ READING - LISTENING (Ούτε Προφορικά, ούτε έκθεση)

Δείτε εδώ περισσότερα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

σχετικά άρθρα