ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12

Τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2033, στις 11:00, ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων, ηλικίας 30-66 ετών, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή της, σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης.

Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon.

Μετά την υποβολή της αίτησης, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα υποδείξουν υποψηφίους με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση. Η επιχείρηση επιλέγει τον ωφελούμενο και προχωράει στην πρόσληψη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 17.200.000 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους της ΔΥΠΑ.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PANEPISTIMIO PATRON
Πανεπιστήμιο Πατρών: Υποχρεωτικό σεμινάριο Πληροφοριακής Παιδείας για όλους τους μεταπτυχιακούς από το 2025–2026
Η Σύγκλητος θεσμοθετεί νέο εκπαιδευτικό εργαλείο για σωστή έρευνα, βιβλιογραφία και αποφυγή λογοκλοπής
Πανεπιστήμιο Πατρών: Υποχρεωτικό σεμινάριο Πληροφοριακής Παιδείας για όλους τους μεταπτυχιακούς από το 2025–2026
Σχολείο
Πάτρα: Δύο 17χρονοι στα χέρια της Αστυνομίας μετά τον τραυματισμό 12χρονου από κροτίδα
Σοβαρό περιστατικό μέσα σε σχολικό συγκρότημα – Στο «Καραμανδάνειο» ο μαθητής για τις πρώτες βοήθειες
Πάτρα: Δύο 17χρονοι στα χέρια της Αστυνομίας μετά τον τραυματισμό 12χρονου από κροτίδα