ΓΣΕΕ: Πρόταση για απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου
Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), κατά τη διάρκεια του 38ου συνέδριου, πρότεινε την πραγματοποίηση γενικής απεργίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα με τις τοποθετήσεις των συνέδρων οι εργασίες του 38ου Τακτικού Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Όπως ανέφερε και χθες στην ομιλία του κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος εισηγήθηκε σήμερα και ζήτησε να ληφθεί ομόφωνη απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Αφού έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα των εργαζομένων, επανέλαβε το πάγιο αίτημα της ΓΣΕΕ για επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, μίλησαν εκπρόσωποι ευρωπαϊκών και διεθνών συνδικάτων, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι από Τουρκία και Ουκρανία.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος από την Τουρκία Τζιμαήλ Μπακιντί (Cemail Bakindi) κατά την τοποθέτησή του, είπε ότι νοιώθει υποχρέωση να ευχαριστήσει τη ΓΣΕΕ και τον ελληνικό λαό για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο τραγικό συμβάν του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την εκλογή των νέων οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο Εξελεγκτική Επιτροπή και Γενικό Συμβούλιο).

Το 38ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας διεξάγεται με τη συμμετοχή περίπου 400 συνέδρων, οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις (Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα). Κάθε σύνεδρος εκπροσωπεί 1000 ψηφίσαντες εργαζόμενους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

PANELLADIKES 13.jpg
Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης των ΕΠΑΛ
Πανελλήνιες-πανελλαδικές 2023: Το alfavita, όπως κάθε χρόνο, δημοσιεύει πρώτο τα θέματα των εξετάσεων - Τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης για...
Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης των ΕΠΑΛ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 34.jpg
Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ ΤΩΡΑ τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Πανελλαδικές 2023: Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους του ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ ΤΩΡΑ τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων