ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικοτήτων συναφών με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προσλήψεις υποψήφιων ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λαμίας.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης έχει τίτλο: «Γυψοσανίδες – Τεχνοτροπίες - Ελαιοχρωματισμοί» και θα διαρκέσει συνολικά 250 ώρες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 25 κρατούμενους στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης, ενώ την ευθύνη υλοποίησής του έχει το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λαμίας.

Ο πίνακες περιλαμβάνουν τους επιτυχόντες και επιλαχόντες με σειρά κατάταξης αλλά και τους αποκλειόμενους της διαδικασίας αξιολόγησης, βάση των κριτηρίων επιλογής που περιγράφονται στην υπ’ αριθμ. 31974/11-1-2023 (ΑΔΑ:9ΟΕΕ4991Ω2-ΜΑΑ) Απόφαση Υποδιοικητή της ΔΥΠΑ.

Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικοτήτων συναφών με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, https://www.dypa.gov.gr στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

μετρό Πειραιάς
Μετρό Πειραιά: Παρέμβαση Ντογιάκου μετά από δημοσίευμα για εισροή θαλασσινού νερού σε σήραγγα
Παρέμβαση Ντογιάκου μετά από δημοσίευμα για εισροή θαλασσινού νερού σε σήραγγα του μετρό Πειραιά
Μετρό Πειραιά: Παρέμβαση Ντογιάκου μετά από δημοσίευμα για εισροή θαλασσινού νερού σε σήραγγα