Αίθουσα διδασκαλίας
Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α. Λαμίας, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, με τίτλο: «Γυψοσανίδες, Τεχνοτροπίες, Ελαιοχρωματισμοί»

Αναρτήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2023, προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λαμίας, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Γυψοσανίδες, Τεχνοτροπίες, Ελαιοχρωματισμοί», συνολικής διάρκειας 250 ωρών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε είκοσι πέντε (25) κρατούμενους στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: [email protected]) ή με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά στο ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α. Λαμίας, (Στυλίδας 93, Μεγάλη Βρύση, 35100, Λαμία τηλ. 22310- 51074) και ώρα από 8:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 25η Ιανουαρίου 2023.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός Διαγωνισμός στα Δικαστήρια: Όλη η ύλη ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

EliaKostopoulou
Ο ρόλος των γυναικών στην τεχνολογική επανάσταση - Η εμπειρία μιας Ελληνίδας φοιτήτριας
Η Έλια Κωστοπούλου εκπροσώπησε την χώρα μας στο τελευταίo Summer School for Female Leadership που έγινε στην Πράγα με την συμμετοχή συνολικά 29...
Ο ρόλος των γυναικών στην τεχνολογική επανάσταση - Η εμπειρία μιας Ελληνίδας φοιτήτριας