ΑΣΕΠ διαγωνισμος
Μικρός αριθμός θα στείλει δικαιολογητικά για τις 6.000 μόνιμες θέσεις που αφορούν το 2023! Τεράστια ευκαιρία με υψηλά ποσοστά πιθανοτήτων για διορισμό! Έως αύριο το αργότερο βγαίνει η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ - Πώς με ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση Αγγλικών ανεβαίνετε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία

Μόνο για το 2023 (και δεν μετράμε το 2024 και τις εναπομείναντες θέσεις του 2022) φέρνει 6.000 Μόνιμους Διορισμούς σε Υπουργεία, Δήμους, Περιέρειες, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ και οργανισμούς τις οποίες θα διεκδικήσουν μόνο όσοι δώσουν και πετύχουν στο Διαγωνισμό.

Μεγάλες οι πιθανότητες διορισμού μέσω του Διαγωνισμού λόγω των χιλιάδων θέσεων

Ο ΑΣΕΠ μετά τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα καλέσει να καταθέσουν τα χαρτιά τους για τις αντίτοιχες προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα για τις χιλιάδες μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα ο τριπλάσιος αριθμός υποψηφίων από αυτές τις θέσεις!

Αν οι υποψήφιοι που καλεί ο ΑΣΕΠ δεν καταθέσουν χαρτιά ή αυτά τα χαρτιά που καταθέσουν είναι άκυρα, το ΑΣΕΠ ελέγχει τους ακριβώς επόμενους!

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα για τις 6.000 και παραπάνω μόνιμες θέσεις που θα προκύψουν μέσω του Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα καλεστούν περίπου 18.000 υποψήφιοι να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να διεκδικήσουν τις μόνιμες αυτές θέσεις

Αποτελεί τεράστια ευκαιρία λοιπόν με πολύ υψηλό ποσοστό πιθανοτήτων για το διορισμό!

Αυξήστε τα Μόριά σας στην κατάταξη με ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών

 

Ο μεγαλύτερος οργανισμός προετοιμασίας ενηλίκων για διορισμούς στο δημόσιο, το goLearn προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για έξτρα μοριοδότηση διορισμών τις πιστοποιήσεις Αγγλικών και Υπολογιστών για όσους ενταχθούν στην προετοιμασία που πραγματοποιεί εξ αποστάσεως και ασύγχρονα!

Έτσι θα ανεβείτε στην κατάταξη εφόσον πετύχετε στο διαγωνισμό (γιατί τα Αγγλικά θα μοριοδοτούν και οι υπολογιστές θα αποτελούν τυπικό προσόν) και θα επωφεληθείτε πάνω από 311 ευρώ που κοστίζουν οι δύο πιστοποιήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2111113231

 

Αυτή είναι η μόνη προετοιμασία στην Ελλάδα με την εποπτεία ομ. Καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου και τη χαμηλότερη τιμή!

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn προσφέρει την κορυφαία προετοιμασία στην Ελλάδα εξ αποστάσεως και ασύγχρονα και την μοναδική σε τόσο χαμηλή τιμή που τελεί υπό την εποπτεία του ομ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Αποτελεί την κορυφαία εξ αποστάσεως προετοιμασία στη χώρα και την νο1 σε ζήτηση! Ο οργανισμός μαζί με την προετοιμασία παρέχει και ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών

Πάνω από 40.000 ενήλικες προετοιμάζονται και μοριοδοτούνται κάθε χρόνο από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό goLearn για διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% και Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών για έξτρα μόρια

Δείτε εδώ το βίντεο της κορυφαίας προετοιμασίας στην Ελλάδα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ εδώ με μόνο 200 ευρώ

ΈΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

brontados_1o_dhmotiko_sxoleio
Τιμώντας τις αφανείς μητέρες της Χίου: Μια συγκινητική ιστορία καλοσύνης, σιωπηλού ηρωισμού και ελπίδας.
Την ιστορία την γράφουν οι νικητές. Αλλά και οι ηττημένοι εκδικούνται. Σε αυτή την εκδίκηση οφείλεται και η ανάδειξη της μνήμης.
Τιμώντας τις αφανείς μητέρες της Χίου: Μια συγκινητική ιστορία καλοσύνης, σιωπηλού ηρωισμού και ελπίδας.