Αναρτήθηκε ο πίνακας υποψηφίων για τις 416 προσλήψεις στις φυλακές όλης της χώρας

Αναρτήθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το ΑΣΕΠ η πρόσκληση για τη διενέργεια των υγειονομικών εξετάσεων στο πλαίσιο της προκήρυξης 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ για τις 416 θέσεις μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ είναι «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης» και οι υποψήφιοι πρέπει να υποβληθούν σε Υγειονομικές εξετάσεις και εν συνεχεία σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα, αφού εκτυπώσουν το «Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης», καλούνται να το προσκομίσουν, κατάλληλα συμπληρωμένο σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες σε αυτό οδηγίες, ενώπιον της Υγειονομικής Επιτροπής προς κρίση της υγειονομικής τους καταλληλότητας.

Τονίζεται ότι οι προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 21η Οκτωβρίου 2022 και όχι πριν από την 21η Ιουλίου 2022.

Δείτε ΕΔΩ τον αλφαβητικό Πίνακας Καλούμενων σε Υγειονομικές Επιτροπές

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης που πρέπει να συμπληρώσετε 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτές είναι οι πρώτες 227 ειδικότητες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρω μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΒΑΡΚΑ
Ότι έμεινε από Ελλάδα
Και η θάλασσα που δε σώνεται, όσο και να τη ρουφούν τα μάτια των ανθρώπων και δεν καίγεται, όσο και να δροσίζει την κάψα τους.
Ότι έμεινε από Ελλάδα
ΝΗΠΙΟ
Τα νήπια που διανύουν δεκάδες μέτρα για να βγουν διάλλειμα σε προαύλιο άλλου σχολείου!

Ανάστατοι είναι οι γονείς 25 νηπίων και προ νηπίων που καθημερινά πηγαίνουν στο 29ο νηπιαγωγείο της Πάτρας καθώς αναγκάζονται να μετακινούνται με...

Τα νήπια που διανύουν δεκάδες μέτρα για να βγουν διάλλειμα σε προαύλιο άλλου σχολείου!