ΑΣΕΠ 4Κ/2018: Τα αποτελέσματα για τις μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME NEWS
Από επιλαχόντες θα καλυφθούν οι 30 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΕΥΔΑΠ

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, τριάντα (30) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύσας (Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε.) του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 4Κ/2018 (ΦΕΚ 13/2018, τ. Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η επιλογή των προσληπτέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί από τον πίνακα των ήδη κληθέντων και επιτυχόντων στην πρακτική δοκιμασία εφόσον υπάρχουν και επαρκούν. Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβάλει με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου και αφού τύχουν ειδικής πρακτικής δοκιμασίας, όπως ορίζεται στη προκήρυξη (4Κ/2018).

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (15.05.2018) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.    Αναμένεται να εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ, για την ενημέρωση των υποψηφίων.

Συνημμένος Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.jpg
Το 1ο Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Αυτισμού και Ειδικής Αγωγής από ΑΕΙ
Σας παρουσιάζουμε τα πρώτα Πιστοποιητικά από το Παν.Πατρών που μοριοδοτούν εκπαιδευτικούς για διορισμούς και προσλήψεις
Το 1ο Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Αυτισμού και Ειδικής Αγωγής από ΑΕΙ