υππολιτισμου
Νέοι διορισμοί ΑΣΕΠ στο Υπ.Πολιτισμού και Αθλητισμού - Βγαίνει η προκήρυξη 5Κ/2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr, του μεγαλύτερου εργασιακού site για ΑΣΕΠδημόσιοπροκηρύξεις, διορισμούς, έχει μπει σε ράγες για δημοσίευση η προκήρυξη διορισμών για προσωπικό στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr, 5Κ/2022 αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ έως την επόμενη Δευτέρα, 27 Ιουνίου.

Μοριοδότηση και Τυπικά προσόντα στην προκήρυξη - Τι προλαβαίνετε να πάρετε

Στην προκήρυξη για τους διορισμούς στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαραίτητο τυπικό προσόν θα είναι η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC ενώ η Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn θα μοριοδοτει όπως γίνεται στις περισσότερες προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Lower, advanced, Proficiency σε μόνο 2 ημέρες χωρίς τηλεξέταση σε προφορικά και έκθεση!

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα είναι η online Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn που δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεξέταση σε προφορικά και έκθεση! Έχει μόνο σε Reading - Listening και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να την λάβει ακόμα και μέσα σε 2 ημέρες!

Δείτε εδώ

Για το απαραίτητο τυπικό της πιστοποίησης υπολογιστών οι ενήλικες στην Ελλάδα που θέλουν να κάνουν αίτηση σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ παίρνουν την πιο εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών "ELIC" ακόμα και μέσα σε 2 ημέρες

Δείτε εδώ

Αποκλειστικό: Τον Οκτώβριο ο γραπτός διαγωνισμός της ΑΑΔΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr ο γραπτός διαγωνισμός της ΑΑΔΕ έρχεται τον Οκτώβριο - Απαραίτητα τυπικά προσόντα είναι πάλι τα αγγλικά και οι υπολογιστές ενώ για να δηλώσετε συμμετοχή όπως και στις παραπάνω προκηρύξεις θα πρέπει να έχετε φτιάξει μητρώο ΑΣΕΠ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΔΩ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ 

«Προάγγελος» εκλογών οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν συνυπολογίσει κανείς και τις τρεις προκηρύξεις της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή για μόνιμο προσωπικό, τότε μιλάμε για πάνω από 1.000 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο και μάλιστα στην αρχή του καλοκαιριού.

Όπως είναι λογικό, το «ντόμινο» των προκηρύξεων για μόνιμες προλήψεις είναι ένας ακόμα παράγοντας που «φουντώνει» από την μεριά του τα σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα