Προσλήψεις συνοριοφυλάκων: Εγκρίθηκε η απόφαση για 250 προσλήψεις (ΦΕΚ)
Σε ΦΕΚ η απόφαση για 250 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, καθορίζεται αναλυτικά ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν για τη στελέχωση Υπηρεσιών Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης, των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών και τις Υπηρεσίες Φύλαξης θεσμοθετημένων σημείων εισόδου - εξόδου της επικράτειας, ιδίως των αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν καθορίζεται στις 250 προσλήψεις από την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου.

Να σημειωθεί ότι το σύνολο των περιοχών της Π.Ε. Έβρου, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν σε αυτές κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση.

Οι υποψήφιοι, που κατοικούν στο σύνολο των Περιφερειών της Χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Επίδομα 1.000€ σε χιλιάδες ανέργους - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ύλη, προετοιμασία, ειδικότητες και παλιά θέματα

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες - Μόνο 111 ευρώ!

ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL από 100 ευρώ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα