Προσλήψεις συνοριοφυλάκων: Εγκρίθηκε η απόφαση για 250 προσλήψεις (ΦΕΚ)
Σε ΦΕΚ η απόφαση για 250 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, καθορίζεται αναλυτικά ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν για τη στελέχωση Υπηρεσιών Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης, των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών και τις Υπηρεσίες Φύλαξης θεσμοθετημένων σημείων εισόδου - εξόδου της επικράτειας, ιδίως των αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν καθορίζεται στις 250 προσλήψεις από την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου.

Να σημειωθεί ότι το σύνολο των περιοχών της Π.Ε. Έβρου, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν σε αυτές κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση.

Οι υποψήφιοι, που κατοικούν στο σύνολο των Περιφερειών της Χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα