Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ΔΕΗ
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME NEWS
Νέες θέσεις πτυχιούχων μηχανικών ανακοίνωσε η ΔΕΗ για την περιοχής της Κομοτηνής

Η ΔΕΗ προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κομοτηνής, που εδρεύει στο Δήμο Μαρωνείας - Σαπών του Νομού Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη της ΔΕΗ προβλέπει τη σύναψη τεσσάρων νέων συμβάσεων με οκτάμηνη διάρκεια, ενώ οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα εργάζονται σε βάρδιες.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ είναι οι εξής:

  • ΤΕ Πτυχιούχος Μηχανικός Μηχανολόγος (Τ3/Β) - 3 θέσεις
  • ΤΕ Πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρολόγος (Τ3/Α) - 1 θέση

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας.

Αναλυτικά η προκήρυξη για την Κομοτηνή

«Τρέχουν» 169 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πολυαναμενόμενη προκήρυξη της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για την μεγάλη προκήρυξη της ΔΕΗ έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και αναμένεται να λήξουν την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 14:00.

Οι νέες μόνιμες προσλήψεις, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι προσλήψεις αφορούν μεταξύ άλλων ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, λογιστές, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

Περισσότερα Εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Προσλήψεις σε 20 ειδικότητες στην Skroutz με υψηλό μισθό

ΟΑΕΔ: Και νέες θέσεις εργασίας για ελληνόφωνους στη Μάλτα με μισθό 23.500 ευρώ

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

sxoleia kleista 2022 koronoios
Σχολεία: Τα φαρμακεία θα διαθέσουν self test για εκπαιδευτικούς-μαθητές και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
Νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας για τη διανομή των self test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς
Σχολεία: Τα φαρμακεία θα διαθέσουν self test για εκπαιδευτικούς-μαθητές και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου