Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Λιμενικό Σώμα
INTIME NEWS
Μέχρι και την Πέμπτη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση για τις 105 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα που θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα της μοριοδότησης των υποψηφίων

Εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι υποψήφιοι να για να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος για την πλήρωση συνολικά 105 θέσεων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προερχόμενων από ιδιώτες, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, ενώ οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα της απευθείας κατάταξης, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Οι 105 θέσεις εργασίας θα καλυφθούν ως εξής:

  1. Ειδικότητα Κυβερνήτη Σαράντα πέντε (45) θέσεις, από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Πλοιάρχων της ημεδαπής, με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.), ως Αξιωματικοί Ε.Ν.
  2. Ειδικότητα Μηχανικού Εξήντα (60) θέσεις, από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Μηχανικών της ημεδαπής, με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.), ως Αξιωματικοί Ε.Ν.

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ

 

Σε λιγότερο από δύο ημέρες αναμένεται να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων στο πλαίσιο της προκήρυξης 8Κ/2021.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στο ΑΣΕΠ από την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Περισσότερα εδώ...

 

Πώς θα αυξήσετε τη μοριοδότηση στις προκηρύξεις του Δημοσίου

Στις περισσότερες προκηρύξεις του Δημοσίου ζητείται πολύ συχνά από τους υποψηφίους τόσο η πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας όσο και η καλή γνώση Χειρισμού Η/Υ. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η έλλειψη μίας τέτοιας πιστοποίησης έχει στερήσει από υποψηφίους την δυνατότητα υποβολής συμμετοχής σε κάποιο  διαγωνισμό για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Είναι γεγονός πως παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ή Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Και αυτό γιατί, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Αντίστοιχα την πιστοποίηση Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, με 97% επιτυχία πανελλαδικά, μπορείτε να την λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες, αφού τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσα σε 10 μόλις ημέρες.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εκλογές αιρετών
Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου
Και η εκλογοαπολογιστική συνέλευση τη Δευτέρα 13/12 στις 16:00 στη μεγάλη αίθουσα στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51)
Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου