Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Στην άμεση πρόσληψη Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ σε τρεις πόλεις της Ελλάδας

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) δημοσίευσε δύο προκηρύξεις μέσω των οποίων ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά πέντε ατόμων στις περιοχές της Εύβοιας και της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, ο ΔΕΔΔΗΕ αναζητά τρία άτομα για την περιοχή της Χαλκίδας, ένα άτομο για την περιοχή της Ιστιαίας και ένα άτομο για την περιοχή της Φλώρινας.

Η ειδικότητα που ζητείται και στις δύο νέες προκηρύξεις του ΔΕΔΔΗΕ είναι «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων».

Οι συμβάσεις που θα συνάψουν οι προσληφθέντες με τον ΔΕΔΔΗΕ θα έχουν διάρκεια οκτώ μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και στις δύο προκηρύξεις ξεκινάει αύριο, Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2021και λήγει την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021.

Η προκήρυξη για τη Χαλκίδα και την Ιστιαία

Η προκήρυξη για την Φλώρινα


Μόνιμες θέσεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Σε λιγότερο από δύο ημέρες αναμένεται να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων στο πλαίσιο της προκήρυξης 8Κ/2021.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στο ΑΣΕΠ από την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: "Χαμός" με την προκήρυξη διορισμών στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνονται οι διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις (ΦΕΚ)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER, PROFICIENCY) με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ READING- LISTENING - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ

σχετικά άρθρα

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια