ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΑΣΕΠ: 194 θέσεις εκπαιδευτικών στις Σχολές του υπ. Τουρισμού
Με δύο προκηρύξεις, το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη 194 ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις Σχολές Ξεναγών και τα ΙΕΚ Τουρισμού

Το υπουργείο Τουρισμού πρόκειται να προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη 194 εκπαιδευτικών, μέσω ΑΣΕΠ, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τόσο στα Δημόσια ΙΕΚ που έχει υπό την εποπτεία του όσο και στις Σχολές Ξεναγών που βρίσκονται σε διάφορες πόλεις σε όλης την Ελλάδα. 

Να σημειωθεί πως όλες οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα αφορούν την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Τουρισμού έχει εκδώσει μέσω ΑΣΕΠ, τις εξής προκηρύξεις:

Για τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού

Η πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 113 ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) κατ’ ανώτατο όριο μηνών, για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι τα οκτώ ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού λειτουργούν σε Ανάβυσσο (Αττική), Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Πελοπόννησο, Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Γαλαξίδι και Αλεξανδρούπολη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα 8 ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Για τις Σχολές Ξεναγών

Στη δεύτερη προκήρυξη, προβλέπεται η πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 81 ατόμων, ως εκπαιδευτικών, στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Σχολών Ξεναγών του υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες.

Να σημειωθεί πως οι Σχολές Ξεναγών, αρμοδιότητας του υπουργείου Τουρισμού εδρεύουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη (με έδρα το Ρέθυμνο) και Ρόδο.

Περισσότερα εδώ...

Μοριοδοτηση με πιστοποίηση Αγγλικών και Υ/Π;

Σε πολλές προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν τόσο πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας όσο και καλή γνώση Χειρισμού Η/Υ. Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης μπορεί ακόμα και να στερήσει από τους υποψηφίους την δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Είναι γεγονός πως παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ή Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Αντίστοιχα την πιστοποίηση Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, με 97% επιτυχία πανελλαδικά, μπορείτε να την λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες, αφού τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσα σε 10 μόλις ημέρες.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς