Thumbnail
Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη θέσεων ΔΕ σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 19 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ΄αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση, αντίστοιχα, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  1. Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους και
  2. Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων  που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην ίδια προκήρυξη.

Ενστάσεις

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, ώρα 14:00.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π. - Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2020 - Κατηγορία: Δ.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Τα προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ της Προκήρυξης 3Κ/2020

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αίθουσα δικαστηρίου
Δίκη Predator: Φυλάκιση 126 ετών στους τέσσερις κατηγορούμενους για τις υποκλοπές
Ένοχοι οι 4 κατηγορούμενοι για το παράνομο λογισμικό predator - Το δικαστήριο απέρριψε τη χορήγηση ελαφρυντικού
Δίκη Predator: Φυλάκιση 126 ετών στους τέσσερις κατηγορούμενους για τις υποκλοπές
Κατερίνα Νοτοπούλου
Ακάλυπτα κενά στην εκπαίδευση: Η πρόκληση της προσβασιμότητας για μαθητές με αναπηρία
Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή φέρνει στο προσκήνιο την έλλειψη υποστήριξης και σταθερού προσωπικού για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Ακάλυπτα κενά στην εκπαίδευση: Η πρόκληση της προσβασιμότητας για μαθητές με αναπηρία
μονοδενδρι
Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας μαθαίνει να δίνει ενέργεια… στο μέλλον
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Ενεργειακής Πληροφόρησης στο Μονοδένδρι Πατρών, με επίκεντρο τη βιομάζα και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας μαθαίνει να δίνει ενέργεια… στο μέλλον