Προσλήψεις στο κέντρο κοινότητας του Δήμου Βέροιας
Προσλήψεις ειδικών παιδαγωγών, ψυχολόγων, κοινωνικών επιστημόνων και άλλων ειδικοτήτων για το παράρτημα ΡΟΜΑ του κέντρου κοινότητας του Δήμου Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας προκηρύσσει την πρόσληψη, συνολικά οκτώ (8) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας με Παράρτημα ΡΟΜΑ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» του Άξονα Προτεραιότητας 9Β «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ».

Οι ειδικότητες που ζητούνται για τη στελέχωση του Παραρτήματος ΡΟΜΑ της Δομής «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας» είναι οι εξής:

  • ΠΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ
  • ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
  • ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
  • ΠΕ ή ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ή ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)
  • ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤ ΗΣ/ΤΡΙΑ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Βέροιας, Μητροπόλεως 46, Τ.Κ. 59132, Βέροια, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κ. Παλαμούτη Χ. και κ. Καλιάνη Κ. (τηλ. επικοινωνίας: 23313-50533 και 50629).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε 19 φορείς του Δημοσίου (Προκηρύξεις)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

erikse
Euro 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας
Σοκαριστικές στιγμές στον αγώνα Δανίας- Φινλανδίας για το Euro 2020 - Κατέρρευσε, κατά τη διάρκεια του αγώνα , o ποδοσφαιριστής της Δανίας, Κρίστιαν...
Euro 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας
anagnostopoulou
Αναγνωστοπούλου: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Σοφία Αδαμίδου
Συλλυπητήρια δήλωση με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Σοφία Αδαμίδου, εξέδωσε η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου
Αναγνωστοπούλου: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Σοφία Αδαμίδου