115 θέσεις στον Οργανισμό Διαχείρισης Ανάπτυξης & Πολιτιστικών Πόρων
Προσλήψεις 115 ατόμων στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού Διαχείρισης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (Ο.Δ.Α.Π.)

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων  (Ο.Δ.Α.Π.) προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού, διάρκειας απασχόλησης οκτώ (8) μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ)
  • ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Hardware)
  • ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
  • ΔΕ ΠΩΛΗΤΩΝ (ΕΚΜΑΓΕΙΩΝ)
  • ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

O Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων είναι Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και υλοποιεί έργο αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που συνδέονται με έσοδα εισιτηρίων και έσοδα πωλητηρίων.

Ειδικότερα :

  1. Υλοποιεί έργο ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εγκατάστασης ολοκληρωμένου ενιαίου συστήματος μηχανογράφησης τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία μας όσο και στα σημεία πώλησης (52 πωλητήρια ) σε όλη τη χώρα.
  2. Εφαρμόζει πλήρως ηλεκτρονικοποιημένο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα.
  3. Θέτει σε λειτουργία ηλεκτρονική πώληση των εκμαγείων και των εκδόσεων και τη χρήση POS (Point of Sales).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, Πανεπιστημίου 57, Τ.Κ 10564 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, με την αναφορά ότι πρόκειται για αίτηση υποψηφιότητας για την ΣΟΧ1/2021 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3722550-579-580).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε 19 φορείς του Δημοσίου (Προκηρύξεις)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

erikse
Euro 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας
Σοκαριστικές στιγμές στον αγώνα Δανίας- Φινλανδίας για το Euro 2020 - Κατέρρευσε, κατά τη διάρκεια του αγώνα , o ποδοσφαιριστής της Δανίας, Κρίστιαν...
Euro 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας
anagnostopoulou
Αναγνωστοπούλου: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Σοφία Αδαμίδου
Συλλυπητήρια δήλωση με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Σοφία Αδαμίδου, εξέδωσε η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου
Αναγνωστοπούλου: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Σοφία Αδαμίδου