Αρχιτέκτονας στην Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας
Πρόσληψη ενός αρχιτέκτονα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου - Αιτήσεις έως τις 19 Μαΐου

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών στο πλαίσιο του ενταγμένου στο ΕΠ «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» έργου «Επανέκθεση συλλογών Μουσείου Πετραλώνων».

Η πρόσληψη αφορά χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 30/6/2021, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασής της μέχρι το τέλος του έργου και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη του έργου.

Διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία, σταθμίζοντας τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της εξάπλωσης του κορoνοϊού Covid-19, την υποχρέωση προστασίας της υγείας των υπαλλήλων και τις ανάγκες του έργου, δύναται, όταν ολοκληρωθεί η παραλαβή των δικαιολογητικών των υποψηφίων, να μην αναρτήσει άμεσα τους πίνακες κατάταξης, προσωρινούς ή/και οριστικούς καθώς και να εκδώσει σε μεταγενέστερο χρόνο, ανάλογα με τις εξελίξεις, τις διοικητικές πράξεις πρόσληψης.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι «ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με εξειδίκευση στη Μουσειολογία» για εργασία στο Μουσείο Πετραλώνων ΠΕ Χαλκιδικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση [email protected],
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
    Ναυαρίνου 28, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης,
    υπόψη κας Χατζηγιαννάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310410185)

Υποβολή αιτήσεων από 06/05/2021 έως 19/05/2021 και ώρα 15:00μμ.

Στην περίπτωση υποβολής της αίτησης και των συνημμένων δικαιολογητικών με ηλεκτρονικό τρόπο, τα αρχεία θα πρέπει να έχουν μέγεθος που δεν θα υπερβαίνει αθροιστικά τα 10 MB.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε 19 φορείς του Δημοσίου (Προκηρύξεις)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘ: Μεγάλη συμμετοχή για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία - Κατατέθηκαν 13.291 αιτήσεις για 4.039 θέσεις
ΥΠΑΙΘ: Μεγάλη συμμετοχή για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά