Προσλήψεις στην ΕΑΒ προανήγγειλε το υπουργείο Οικονομικών
Menelaos Myrillas / SOOC
Προσλήψεις τεχνικών και στελεχών μέσα στο 2021 προανήγγειλε το υπουργείο Οικονομικών για τη στήριξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ)

Το υπουργείο Οικονομικών προανήγγειλε σήμερα την άμεση στήριξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) με προσλήψεις σε εξειδικευμένο και κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν εντός του 2021.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η ΕΑΒ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προσλήψεων περίπου 700 νέων εργαζομένων, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την υποστήριξη των εν εξελίξει προγραμμάτων της και την ενίσχυση των επιχειρηματικών της δυνατοτήτων.

Ήδη έχουν προσληφθεί 170 άτομα τεχνικής κατεύθυνσης και προγραμματίζεται η άμεση πρόσληψη άλλων 400 ατόμων.

Επίσης, θα προσληφθούν ακόμη 100 στελέχη, τα οποία θα συμβάλουν στην επιτυχή εκτέλεση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει αναλάβει η εταιρεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με τις προσλήψεις αυτές, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2021, η ΕΑΒ θα ενδυναμώσει και θα ανανεώσει το ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο την ενίσχυση του ρόλου της ως μιας κρίσιμης αποστολής αεροναυπηγικής εταιρείας.

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται μέσω του ΑΣΕΠ, διασφαλίζοντας συνάμα τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία της διαδικασίας.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χατζηδακης, Τσιάρας στην εξειδίκευση των μέτρων για τους αγρότες
LIVE - Αγρότες: Ρεύμα στα 8,5 λεπτά/kWh, αφορολόγητο «στην αντλία» - Τα μέτρα στήριξης
Στα 8,5 λεπτά/kWh το ρεύμα των αγροτών – Σαρωτικές αλλαγές σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ, όλα τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση
LIVE - Αγρότες: Ρεύμα στα 8,5 λεπτά/kWh, αφορολόγητο «στην αντλία» - Τα μέτρα στήριξης
κλειστά σχολεία
Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών οδηγεί τα σχολεία σε οικονομική ασφυξία και υπολειτουργία
«Το δημόσιο σχολείο μετατρέπεται σταδιακά σε «αυτόνομο σχολείο – επιχείρηση»
Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών οδηγεί τα σχολεία σε οικονομική ασφυξία και υπολειτουργία
Kakokaiρια
Κόκκινος συναγερμός για σφοδρές καταιγίδες – Έρχονται χαλάζι και άνεμοι έως 9 μποφόρ
Η ΕΜΥ εκδίδει έκτακτο δελτίο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ηπειρο, Ιόνιο, Μακεδονία και Πελοπόννησο – Προσοχή στις επόμενες ώρες
Κόκκινος συναγερμός για σφοδρές καταιγίδες – Έρχονται χαλάζι και άνεμοι έως 9 μποφόρ