Νέες Προσλήψεις σε Δημόσιο, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΑΣ (Μόριοδότηση με ECDL)
Το 2019 τελειώνει με διάφορες προκηρύξεις προσλήψεων για το Δημόσιο καθώς και με την μεγάλη φάση των διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής.

Από τις 263 προσλήψεις σε Δήμους έως 30/08 μέχρι και τις 412 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, ή τις 500 νέες προσλήψεις στον ΟΕΑΔ και τις προσλήψεις στην Αστυνομία χρειάζεται να πάρεις το ECDL.

200 προσλήψεις πραγματοποιούνται στις υπηρεσίες Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου απαιτούμενο κριτήριο είναι το ECDL (Δείτε εδώ).

Επίσης 200 προσλήψεις στις εφορείες αρχαιοτήτων ζητούν ECDL (πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ) - Δείτε εδώ

Με 3 νέες προκηρύξεις ο ΔΕΔΔΗΕ θα προσλάβει προσωπικό με 8 μηνες συμβάσεις. Δείτε ολόκληρες τις προκηρύξεις, τις ημερομηνίες αιτήσεων αλλά και τα δικαιολογητικά.

Απαραίτητη για να δηλώσετε συμμετοχή στις περισσότερες προκηρύξεις είναι η πιστοποίηση ECDL που προσφέρει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ σε όλη την Ελλάδα το ΚΕΔΙΒΙΜ GOLEARN.

Έχει δια βίου ισχύ

4 μόρια σε δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές - αδιόριστους

Επίσης το εξ αποστάσεως ECDL της GOLEARN  μοριοδοτεί με 4 μόρια για τις δεκάδες χιλιάδεςπροσλήψεις αναπληρωτών προσλήψεων  αναπληρωτών και αδιόριστων (προσοντολόγιο Γαβρόγλου) για τις οποίες οι εκπαιδευτικοί θα καταθέσουν τα χαρτιά τους τον Απρίλιο με βάση το προσοντολόγιο Γαβρόγλου

Το Golearn.gr (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας παρέχει την δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ασύγχρονα για το ECDL με εντατικά τμήματα 3 εβδομάδων ή 10 ημερών που ξεκινούν κάθε εβδομάδα

Το πακέτο που προσφέρει η Golearn για να λάβετε τα μόρια εμπεριέχει (μαθήματα + κάρτα εκπαιδευόμενου + εξετάσεις στις 3 ενότητες  + mock tests + λήψη πιστοποίησης)

Τα μαθήματα  πραγματοποιούνται με την μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης  όπου θα έχετε την δυνατότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να έχετε πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης. Εξετάσεις πραγματοποιούνται στις κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

Έχει δια βίου ισχύ

Το Πιστοποιητικό ECDL είναι απαραίτητο Πιστοποιητικό για την απόδειξη χειρισμού Η/Υ για όλο το Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα σε:

- Μοριοδότηση εκπαιδευτικών στο νόμο Γαβρόγλου για τις Προσλήψεις - Διορισμούς
​- Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός Α.Σ.Ε.Π
-  Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
- Για επιδοτούμενα Προγράμματα
- Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων
- Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
- Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
- Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών
- Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία κτλ
- Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.α

Πακέτο Ενοτήτων για ΑΣΕΠ και μοριοδότηση για προσλήψεις - διορισμούς:

- Ms Word
- Ms Excel 
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

Εξ αποστάσεως ECDL σε 3 εβδομάδες ή εντατικό εξ αποστάσεως σε 10 ημέρες

Το GoLearn προσφέρει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως Μαθήματα για το ECDL μέσω moodle - ασύγχρονα. Δεν υπάρχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

Μεγάλη Έκπτωση

Έως τέλος Σεπτεμβρίου το GoLearn προσφέρει μεγάλη έκπτωση για όλο το πακέτο (εξ αποστάσεως μαθήματα, κάρτα εκπαιδευόμενου, εξετάσεις και πιστοποίηση)  

Επόμενα τμήματα

30 Σεπτεμβρίου (Τμήματα φτιάχνονται κάθε εβδομάδα)

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος του GoLearn θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 1-2 εργάσιμων.

 

σχετικά άρθρα

Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές προς Ιταλία λόγω κοροναϊού
Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές προς Ιταλία λόγω κοροναϊού
Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές που προγραμματίζονταν και προγραμματίζονται προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας, κατόπιν εντολής της...
Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές προς Ιταλία λόγω κοροναϊού
Επιμόρφωση χιλιάδων νέων Εκπαιδευτικών σε 6 αντικείμενα
Επιμόρφωση χιλιάδων νέων Εκπαιδευτικών σε 6 αντικείμενα
Ανοικτές αιτήσεις για όλους τους εκπαιδευτικούς, αναπληρωτές και αδιόριστους έχουν την εβδομάδα που μας έρχονται τα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά...
Επιμόρφωση χιλιάδων νέων Εκπαιδευτικών σε 6 αντικείμενα