Οπτική ψευδαίσθηση για τον έρωτα
Τι βλέπετε πρώτα; Η οπτική ψευδαίσθηση που δείχνει αν είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε

Μια οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν είστε πραγματικά έτοιμοι για να ζήσετε τον έρωτα.

Τι βλέπετε εσείς στην παρακάτω εικόνα; Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε, μπορεί να δείξει εάν είστε έτοιμοι να κάνετε σχέση.

Οπτική ψευδαίσθηση για τον έρωτα

 

 

 

Μια γυναίκα

Αν είδατε πρώτα μια γυναίκα, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν ξεκινήσετε μια σχέση. Αν και η ιδέα του ρομαντισμού και της αγάπης σας ακούγεται ελκυστική, θα ήσασταν πιο ευτυχισμένοι αν μείνετε ελεύθεροι για λίγο καιρό.

Ο Hunkemöller, ο οποίος ανέπτυξε την ψευδαίσθηση, δήλωσε στη Sun: «Μπορεί να απολαύσετε την ανεξαρτησία μιας ζωής χωρίς σύντροφο. Ακόμη κι όταν οι νύχτες γίνονται πιο κρύες και πιο σκοτεινές, είναι πιο πιθανό να απολαύσετε μια βραδινή έξοδο με φίλους αντί να χαλαρώνετε με κάποιον. Απολαύστε την ελευθερία σας».

Ένα ζευγάρι

Αν εντοπίσατε ένα ζευγάρι, είστε απόλυτα έτοιμοι να ερωτευτείτε βαθιά. «Εάν είδατε πρώτα το ζευγάρι, το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να είστε έτοιμοι για σχέση. Είστε ο τύπος που απολαμβάνει να έχει έναν “σημαντικό άλλο” στη ζωή σας και δεν διστάζετε να εκφράζετε τον τρόπο που αισθάνεστε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οικονομίδης
Επίτιμος διδάκτορας του ΕΑΠ ο Γιάννης Οικονομίδης – Τιμάται ο δημιουργός του ωμού ελληνικού ρεαλισμού
Αναγόρευση στην Πάτρα και διήμερο αφιέρωμα στο έργο του σκηνοθέτη που δεν χάιδεψε ποτέ την ελληνική κοινωνία
Επίτιμος διδάκτορας του ΕΑΠ ο Γιάννης Οικονομίδης – Τιμάται ο δημιουργός του ωμού ελληνικού ρεαλισμού