ΙΚΥ: Προκήρυξη προπτυχιακής υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Υποτροφία Αλέξανδρου Χατζόπουλου»
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Έλληνες προπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά ΑΕΙ, οι οποίοι α) παρουσιάζουν οικονομική αδυναμία και β) προέρχονται κατά προτίμηση από γονείς ή παππούδες, από τους οποίους ο ένας ή και οι δύο έλκουν την καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει τη χορήγηση μίας (1) προπτυχιακής υποτροφίας στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με επιλογή, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Υποτροφία Αλέξανδρου Χατζόπουλου».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Έλληνες προπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), οι οποίοι α) παρουσιάζουν οικονομική αδυναμία και β) προέρχονται κατά προτίμηση από γονείς ή παππούδες, από τους οποίους ο ένας ή και οι δύο έλκουν την καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 -3 - 2020. Όλες οι σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες του Προγράμματος παρέχονται εδώ στον ιστoχώρο του ΙΚΥ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειδιά αυτοκινήτου
Νέα εποχή στην οδήγηση: Υποχρεωτικά «έξυπνα» συστήματα ασφαλείας σε όλα τα νέα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο
Αυτόματο φρενάρισμα, «κόφτης» ταχύτητας και καταγραφή δεδομένων αλλάζουν τα δεδομένα στους ευρωπαϊκούς δρόμους
Νέα εποχή στην οδήγηση: Υποχρεωτικά «έξυπνα» συστήματα ασφαλείας σε όλα τα νέα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο
anoia.jpg
Τα 7 στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ και το πρώτο σύμπτωμα που εμφανίζεται
Με την πάροδο του χρόνου, οι γνωστικές λειτουργίες μειώνονται σταδιακά, δυσκολεύοντας ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητα των ασθενών.
Τα 7 στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ και το πρώτο σύμπτωμα που εμφανίζεται