Αφιέρωμα: Μεταπτυχιακά προγράμματα με σύνδεση με την αγορά εργασίας από 4 ΑΕΙ
Αφιέρωμα σε μεταπτυχιακά προγράμματα από 4 διαφορετικά πανεπιστήμια με άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας

To alfavita.gr σας παρουσιάζει ένα μίνι αφιέρωμα με κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα σε αντικείμενα με άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας που πραγματοποιούνται από δημόσια Πανεπιστήμια

Δείτε παρακάτω την λίστα:

ΕΚΠΑ: Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)

Το Ξενόγλωσσο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΞΠΜΣ) «Geographic Information Systems» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό τη διοργάνωση του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος της Σχολής Θετικών Επιστημών, παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις GIS, Πληροφορικής, Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας.

Δείτε εδώ

ΠΑ.ΠΕΛ: Δωρεάν Κορυφαίο Μεταπτυχιακό στις "Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες"

Κορυφαίο Μεταπτυχιακό ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ με τίτλο “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες – Modern Wireless Communications” οργανώνει το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παν. Πελοποννήσου.

Δεκτοί θα γίνουν συνολικά δεκαπέντε (15) μεταπτυχιακοί φοιτητές που κατέχουν τίτλο σπουδών με ουσιαστική συνάφεια με το αντικείμενο του Π.Μ.Σ.

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός έτους και είναι χωρίς δίδακτρα. Στόχος του είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση αποφοίτων πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών σχολών στα ασύρματα συστήματα και δίκτυα νέας γενιάς. Αυτοί που θα γίνουν δεκτοί στο Π.Μ.Σ. θα εστιάσουν στις τεχνολογίες που συνθέτουν την κατεύθυνση των σύγχρονων και μελλοντικών κινητών επικοινωνιών (5G-6G) για να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και την αναγκαία εμπειρία μέσα από αντίστοιχες εργασίες και εργαστηριακές ασκήσεις.

Δείτε εδώ

ΟΠΑ: Κορυφαίο Μεταπτυχιακό στην Επιχειρηματική Αναλυτική (MSc in Βusiness Analytics)

Το κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΟΠΑ «MSc  in Business Analytics» ανακοίνωσε παράταση αιτήσεων

Σας παρουσιάζουμε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «MSc  in Business Analytics» το οποίο και ανακοίνωσε παράταση αιτήσεων έως τις 17 Ιουνίου.

Το κορυφαίο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιχειρηματική Αναλυτική
Τα μαθήματα του Προγράμματος ξεκινούν τον Σεπτέμβριο 2024. Η χρονική διάρκεια του κύκλου σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι:

  • Για το τμήμα πλήρους φοίτησης: 2 πλήρη ακαδημαϊκά εξάμηνα (διαιρούμενα σε 3 διδακτικές περιόδους), ακολουθούμενα από μία μεταπτυχιακή εργασία ή έρευνα πεδίου ή πρακτική άσκηση, που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου.
  • Για το τμήμα μερικής φοίτησης: 4 πλήρη ακαδημαϊκά εξάμηνα (διαιρούμενα σε 6 διδακτικές περιόδους), ακολουθούμενα από μία μεταπτυχιακή εργασία ή έρευνα πεδίου, που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου.

Δείτε εδώ

ΠΑΠΕΙ:  «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.): «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» (“Digital Culture, Smart Cities, IoT (Internet of Things) and Advanced Digital Technologies”) του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλη την Ελλάδα για υποβολή αιτήσεων με σκοπό τη συμμετοχή στο ΠΜΣ

http://www.cs.unipi.gr/dcsciot/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies_panelladikes_vaseis.jpg
Που θα πάνε οι βάσεις εισαγωγής στις 30 πιο υψηλόβαθμες σχολές
Φέτος, περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές, αναμένεται να τρυγήσουν την αφρόκρεμα των πρώτων προτιμήσεων των υποψηφίων, τα Παιδαγωγικά Τμήματα. 
Που θα πάνε οι βάσεις εισαγωγής στις 30 πιο υψηλόβαθμες σχολές