Δείτε το μοναδικό Μεταπτυχιακό Φωτογραφίας και Οπτικής Γλώσσας, στην Ελλάδα
MA in Photography & Visual Language

Το 1971, ο ΑΚΤΟ πρωτοπορεί ιδρύοντας την πρώτη Σχολή Φωτογραφίας στην Ελλάδα. Σήμερα, πρωτοπορώντας ξανά, είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός της χώρας, που προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές με εξειδίκευση στη Φωτογραφία!

Ο ΑΚΤΟ παρουσιάζει το Master of Arts in Photography & Visual Language, το μοναδικό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στη Φωτογραφία και στην Οπτική Γλώσσα και προσφέρεται με την επικύρωση του Middlesex University.

Το πρόγραμμα καλλιεργεί μία διακλαδική αντίληψη γύρω από τους τρόπους έκφρασης με Οπτικοακουστικά Μέσα και Νέες Τεχνολογίες και παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Διαχείρισης της Εικόνας όπως: Management, Budgeting, Επικοινωνία & Marketing καθώς και Νομικά ζητήματα.

Το MA in Photography & Visual Language στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων που θα βοηθήσουν στην βαθιά αντίληψη της οπτικής γλώσσας αλλά και στην ανάπτυξη των πρακτικών δεξιοτήτων των σπουδαστών, ώστε να εξελιχθούν ως επαγγελματίες Φωτογράφοι και Visual Designers, καθιστώντας τους ικανούς να “γεννούν” καινοτόμες ιδέες και έργα υψηλής ποιότητας.

Το MA in Photography & Visual Language στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων που θα βοηθήσουν στην βαθιά αντίληψη της οπτικής γλώσσας αλλά και στην ανάπτυξη των πρακτικών δεξιοτήτων των σπουδαστών, ώστε να εξελιχθούν ως επαγγελματίες Φωτογράφοι και Visual Designers, καθιστώντας τους ικανούς να “γεννούν” καινοτόμες ιδέες και έργα υψηλής ποιότητας.

Το εκπαιδευτικό περιβάλλον δίνει στον υποψήφιο τη δυνατότητα να συνδυάσει τις δημιουργικές και επαγγελματικές του γνώσεις μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες. Επιπλέον, δίνει έμφαση στην έρευνα και ανοίγει τους ορίζοντές των σπουδαστών μέσα από την κριτική ανάλυση, τον πειραματισμό και τη δημιουργική εξερεύνηση της σύγχρονης εικόνας.

akto_ma_in_photography_1.jpg

Η δομή και το περιεχόμενο του MA in Photography & Visual Language επιτρέπει στους σπουδαστές κατ’ αρχήν να αξιοποιήσουν το ακαδημαϊκό τους παρελθόν ώστε να αναπτύξουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις. Ταυτόχρονα, “διαβάζοντας” τη Φωτογραφία πολύπλευρα και μέσα από το πρίσμα όλων της των εκφάνσεων (εικαστικά, τεχνικά, τεχνολογικά και ερευνητικά) οι σπουδαστές θα μπορέσουν να εξελιχθούν και, ως απόφοιτοι, θα είναι σε θέση να παίξουν ενεργό ρόλο στον ευρύτερο χώρο της Εικόνας και των Οπτικών Μέσων.

Ενισχύοντας τον πειραματισμό και διευρύνοντας το ακαδημαϊκό υπόβαθρο του σπουδαστή, τον βοηθά να αναπτύξει τις γνώσεις του σε επαγγελματικό & καλλιτεχνικό επίπεδο και τον καθιστά ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής.

Σύμφωνα με το Π.Δ. 38/2010 (όπως τροποποιήθηκε με τους Ν. 4093/2012, 4111/2013 και 4205/2013) καθίσταται εφικτή η αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας, για τον μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών Master. Οι κάτοχοι Master, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013 έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, λαμβάνοντας τη μοριοδότηση που προβλέπεται.

Υποτροφίες

Ενημερωθείτε για τις Υποτροφίες και το Πρόγραμμα Εκπτώσεων και Οικονομικών Διευκολύνσεων.

Ανακαλύψετε περισσότερα για το MA in Photography & Visual Language εδώ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα