Υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών εξωτερικού «Κωνσταντίνος Κυριακιδης»
Υποβολή αιτήσεων έως 30 Απριλίου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ»

ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αθήνα, 16η Μαρτίου 2015

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι για την υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη θα πρέπει το αργότερο έως την 30η Απριλίου 2015 να υποβάλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν εγκύρως την υποψηφιότητά τους για την ανωτέρω υποτροφία.

Η υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2015/2016, σε πτυχιούχο νομικής σχολής των ημεδαπών ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s στο Εξωτερικό.  Η ενίσχυση απευθύνεται σε αποφοίτους νομικής που δε διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, διακρίνονται για την οξύνοια, τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους και φιλοδοξούν να προάγουν την καινοτομία στη νομική επιστήμη.

Η ως άνω υποτροφία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015/2016 προκηρύσσεται για έναν από τους ακόλουθους κλάδους δικαίου, στους οποίους ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης, εξειδικεύτηκε και διακρίθηκε:

1.         Eργατικό Δίκαιο

2.         Φορολογικό Δίκαιο

3.         Δίκαιο της Ενέργειας

 

Η υποτροφία προσφέρεται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων ή τροφείων για μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Master of Laws (LL.M ή M.Sc. ή Master 2 ή Magister Legum) σε αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής, ομοταγή προς τα αντίστοιχα ημεδαπά Α.Ε.Ι., του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου ή της Ολλανδίας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν από τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης με προεδρεύοντα τον Δρ. Απόστολο Γεωργιάδη, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Ομότιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλη δύο συνεταίρους της Δικηγορικής Εταιρείας.

Λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους υποβολής υποψηφιότητας ,είναι διαθέσιμες στο αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης στο http://www.kglawfirm.gr/uploads/pdf/Scholarship_Regulation_2015-GR.pdf

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 28, 115 21 ΑΘΗΝΑ

****

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

τηλ. 210 8171500, fax: 210 6856657-8

Ηλ. Διεύθυνση: [email protected] 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Yes. Positive Communication, κα Σοφία Νόβα, τηλ. 210 2532686, [email protected]

best of network

σχετικά άρθρα

Θέσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα ΔΙΕΚ: «Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι»
Θέσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα ΔΙΕΚ: «Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι»
Ποιο είναι όμως το πραγματικό πρόβλημα που αφορά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους των ΔΙΕΚ και τα ΔΙΕΚ εν γένει, το οποίο δε θέλει η κυβέρνηση...
Θέσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα ΔΙΕΚ: «Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι»