chatGPT
Πρωτοπορεί παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Πατρών με το σεμιναριακό εξ αποστάσεως πρόγραμμα ChatGPT και τη χορήγηση πιστοποιητικού με ευρωπαικές μονάδες ECTS

Ένα ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο βρίσκεται αυτή την στιγμή στο επίκεντρο της Ευρώπης σε επίπεδο κατάρτισης καθώς φέρνει το πρώτο Πανεπιστημιακό e-learning (σεμινάριο) πάνω στο ChatGPT με χορήγηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης με μονάδες ECTS.

Το πρόγραμμα πέρα από την Ελλάδα ζητείται και αναμένεται να προωθηθεί άμεσα σε πάνω από 15 χώρες της Ευρώπης και της Άπω Ανατολής.

Το εκπαιδευτικό υλικό έχει παραχθεί από το μεγαλύτερο Ερευνητικό Κέντρο της Ελλάδας, το ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης)

Βάσει του ECTS, οι ακαδημαϊκές μονάδες που συγκεντρώνονται σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης συνυπολογίζονται για την απόκτηση ενός τίτλου σπουδών σε ένα άλλο ίδρυμα.

Πρωτοπορεί παγκοσμίως πάνω στην κατάρτιση ενηλίκων στο ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη και το ChatGPT μπαίνουν με σταθερά βήματα στην καθημερινότητά μας. Bρισκόμαστε στο κατώφλι μίας παγκόσμιας τεχνολογικής επανάστασης όπου η εξέλιξη στον τομέα του AI αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, αλλά κυρίως σε επαγγελματικούς κλάδους.

Στο πλαίσιο του reskilling και του upskilling το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τις ανάγκες για αναβάθμιση δεξιοτήτων των εργαζομένων στα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και συγκεκριμένα στο ChatGPT

Το σεμινάριο αφορά δεκάδες επαγγέλματα - Πάνω από 2.000 αιτήσεις σε μία ημέρα

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος, η καθηγήτρια, πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας-Πανεπιστημίου Πατρών κ.Αντωνοπούλου εξηγεί πως «πρόκειται για εξειδίκευση, που παρέχει στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη κατανόηση των δυνατοτήτων και των περιορισμών του ChatGPT, καθώς και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και την εφαρμογή λύσεων που βασίζονται σε αυτό. Στόχος του είναι, να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις για την αξιοποίηση της δύναμης του ChatGPT σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, όπως για παράδειγμα στην εκπαίδευση, στο marketing, στα οικονομικά, στην υγεία, στα νομικά, στις τουριστικές επιχειρήσεις, στην πληροφορική, στην ανάλυση δεδομένων, στις πωλήσεις και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, customer service».

Τα εφόδια που αποκτούν οι εκπαιδευόμενοι από το σεμινάριο

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι αναμένεται να κατανοούν το ChatGPT και να το συγκρίνουν με μηχανές αναζήτησης. Να συντάσσουν προτροπές για το ChatGPT. Να αναφέρονται στον τρόπο εργασίας του ChatGPT, να ορίζουν την αρχιτεκτονική του, να περιγράφουν τα μοντέλα GPT στο ChatGPT, να αναφέρονται σε βελτιώσεις και περιορισμούς του GPT4. Να λαμβάνουν υπόψη την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και αλλά και τη χρήση ηθικής και υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης. Να ανιχνεύουν επαγγελματικές και άλλες χρήσεις για το ChatGPT, να το χρησιμοποιούν για μάρκετινγκ. Να αξιοποιούν τη χρήση του ChatGPT σε επαγγελματικούς κλάδους όπως στα νομικά, στα οικονομικά, στην υγεία, στο HR, στην συμβουλευτική και αλλού. Να το ενσωματώνουν στην εκπαίδευση, στην καθημερινή ζωή, να προσδιορίζουν τα θετικά και τα αρνητικά στο ChatGPT. Να δοκιμάσουν επιπλέον δέκα εργαλεία ΤΝ (1. DALL-E and DALL-E 2, 2. DeepL Write and DeepL Translator, 3. Cedille, 4. Notion AI, 5. YouChat, 6. ChatSonic, 7. Poe, 8. Jasper, 9. Durable, 10. God Mode).

Πότε ξεκινάει - Πως μπορείτε να ενταχθείτε

Σε συνεργασία με το coding school του ΕΚΕΚ και μετά τα προγράμματα εξειδίκευσης σε Python, Big Data Analytics, Digital MarketingMachine Learning και Cyber Security ξεκινάει στις 27 Νοεμβρίου του επιμορφωτικό σεμιναρίου για επαγγελματίες πάνω στο ChatGPT.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται έως 8 Δεκεμβρίου. 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου ασύγχρονα και εξ αποστάσεως

Κόστος

  • Αρχικό κόστος προ εκπτώσεων: 850 ευρώ
  • Έκπτωση early Bird έως 8 Δεκεμβρίου στα 450€ ευρώ (δόσεις)
  • Έκπτωση 64% για εφάπαξ καταβολή έως 8 Δεκεμβρίου στα 300 ευρώ
  • Επιμορφούμενοι ΕΚΕΚ, Golearn, Πανεπιστημίου Αιγαίου  ή Πανεπιστημίου Πατρών: 280 ευρώ (δόσεις)
  • Φοιτητές. Άνεργοι: 220 ευρώ (δόσεις) 

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΕΩΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πιερρακάκης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μπαίνουμε σε περίοδο πολύ πυκνού κοινοβουλευτικού έργου για την Παιδεία!
Στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μπαίνουμε σε περίοδο πολύ πυκνού κοινοβουλευτικού έργου για την Παιδεία!
Αστυνομία στις Βρυξέλλες
Συναγερμός στο Βέλγιο: Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες στο κέντρο των Βρυξελλών
Πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες σε κεντρική λεωφόρο - Στο σημείο σπεύδει ο δήμαρχος Βρυξελλών
Συναγερμός στο Βέλγιο: Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες στο κέντρο των Βρυξελλών