python programmer
Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον προγραμματισμό μέσω PYTHON εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα

Ενώ το 2022 η γλώσσα PYTHON έχει καθιερωθεί στην κορυφή των γλωσσών προγραμματισμού σε επίπεδο ζήτησης, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρώτη Πανεπιστημιακή εξ αποστάσεως εξειδίκευση - επιμόρφωση στον προγραμματισμό με γλώσσα PYTHON από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο Πατρών στο οποίο εντάσσεται το κορυφαίο τμήμα πληροφορικής στην Ελλάδα ( το τμήμα  Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής) παρέχει εξ αποστάσεως 16 εβδομάδων επιμόρφωση όπου οι υποψήφιοι στο τέλος της λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ PYTHON.

Είναι κοινό μυστικό πως η Python είναι θελκτική για τους junior developers καθώς είναι αρκετά απλή. και σχετικά εύκολη στη χρήση και στην εκμάθηση.

Αυτό παράλληλα ισχύει και για τους έμπειρους προγραμματιστές που θέλουν να κάνουν "level up" στη καριέρα τους και να εμπλακούν με κλάδους Data Science, Artificial Intelligence και Machine Learning όπου η Python έχει δεσπόζον ρόλο σε μια δημοφιλή γλώσσα με ισχυρά APIs (Application Programming Interfaces) και διαθέσιμες βιβλιοθήκες (libraries).

Απόκτησε Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό στην Python

Εάν θέλεις να μάθεις την γλώσσα τότε έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις εξειδικευμένο σεμινάριο στην Python από το κορυφαιο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

Εάν γνωρίζεις την Python έχεις τωρα την ευκαιρία να το αποδείξεις με ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια σου που θα έχει σφραγίδα Πανεπιστημίου και δεν θα είναι 10 και 50 ωρών αλλά 16 ολόκληρων εβδομάδων.

Υψηλές απολαβές για όσους γνωρίζουν Python

Το machine learning και το data analytics έχει "εισβάλει" δυναμικά στο επιχειρηματικό αλλά και στο ερευνητικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας και η ανάγκη για μηχανικούς πληροφορικής που γνωρίζουν την Python είναι πολύ μεγάλη.

Ο ιδιωτικός τομέας δεν αναζητά μόνο καθαρόαιμους developers αλλά και απόφοιτους οικονομικών και θετικών επιστημών που έχουν αναπτύξει δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων και έχουν μάθει να προγραμματίζουν με την γλώσσα Python

Σκεφτείτε πως το YouTube, Instagram, Dropbox, Reddit, Quora, Spotify και Netflix βασίζονται στην Python.

Μόνο 150 ευρώ και το σεμινάριο και το πανεπιστημιακό πιστοποιητικό

Το σεμινάριο εξειδίκευσης στην Python του Πανεπιστημίου Πατρών για αυτό τον κύκλο κοστίζει μόνο 150 ευρώ χωρίς καμία άλλη χρέωση!

Δείτε εδώ περισσότερα για επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Python του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

πανεπιστήμιο_πατρών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιγαντοπανο
Μήνυμα των Φοιτητικών συλλόγων: «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια»
Γιγαντοπανό στην Βουλή από τους Φοιτητές
Μήνυμα των Φοιτητικών συλλόγων: «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια»
πεσεκ εκδηλωση
ΠΕΣΕΚ: Εκδήλωση σήμερα στις 6μμ στη Νομική για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης
Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών  (ΠΕΣΕΚ): Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Δημήτρης Καλτσώνης, Χρήστος Κάτσικας και Άγγελος Θωμόπουλος
ΠΕΣΕΚ: Εκδήλωση σήμερα στις 6μμ στη Νομική για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης
ΔΕΠ
Συνέντευξη Τύπου 12 Συλλόγων ΔΕΠ: Παλεύουμε για το 114 της γενιάς μας
Το 1965 η κοινωνία υπερασπιζόταν το άρθρο 114 και σήμερα καλείται να υπερασπιστεί το άρθρο 16. Σήμερα παραβιάζεται το άρθρο 16, αύριο τί; αναρωτήθηκαν
Συνέντευξη Τύπου 12 Συλλόγων ΔΕΠ: Παλεύουμε για το 114 της γενιάς μας