ΙΕΠ: Η απόφαση αξιολόγησης 88 ενστάσεων για το Μητρώο Επιμορφωτών
Τα αποτελέσματα των ενστάσεων ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών για την υποστήριξη της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Το ΙΕΠ δημοσιοποίησε την απόφαση του Δ.Σ του περί έγκρισης των υπ΄ αρ. 3/26-10-2021 και 4/29-10-2021 Πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων, τα οποία αφορούν στην αξιολόγηση ογδόντα οκτώ (88) υποβληθεισών ενστάσεων, στο πλαίσιο των: α) υπ’ αρ. πρωτ. 7530/10-06-2021 (ΑΔΑ: 65Δ3ΟΞΛΔ-3ΘΥ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και β) υπ’ αρ. πρωτ. 12450/30-07-2021 (ΑΔΑ:97ΜΠΟΞΛΔ-Ο33) ενεργοποίησης της ανωτέρω πρόσκλησης, της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Υλοποίηση Επιμόρφωσης» με MIS 5035543.

Δείτε εδώ το έγγραφο του ΙΕΠ με τα αποτελέσματα αξιολόγησης των 88 ενστάσεων

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μωραιτης
Η απίθανη ιστορία του Σταμάτη Μωραΐτη: Από διάγνωση καρκίνου σε μια ζωή δεκαετιών
Ο Έλληνας που επέστρεψε στην Ικαρία για να πεθάνει, αλλά τελικά έζησε σχεδόν 40 χρόνια ακόμη – «Μάλλον ξέχασα να πεθάνω», έλεγε
Η απίθανη ιστορία του Σταμάτη Μωραΐτη: Από διάγνωση καρκίνου σε μια ζωή δεκαετιών