seminario dpth
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως, έχει 9μηνη διάρκεια και, εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 450 διδακτικών ωρών που αντιστοιχούν σε 15 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΒΙΜ) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει από 1/09/2020 έως 31/05/2021 επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ετερότητα στο Σχολείο και στην Κοινωνία», το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους κάθε ειδικότητας και σε στελέχη εκπαίδευσης και διοίκησης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων Σχολών Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΤΕΙ και ΤΕΙ.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Δ.Π.Θ. στην αριθ. 50/06-05-2020 συνεδρίαση του ενέκρινε την υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία το Πιστοποιητικό παρέχει μοριοδότηση:

  • δύο (2) μορίων για διορισμό στην Εκπαίδευση (σύμφωνα με το ΦΕΚ A 13 / 29.01.2019 και με τον Νόμο 4589/2019).
  • μισού (0,5) μορίου για οποιοδήποτε στέλεχος εκπαίδευσης (σύμφωνα με το ΦΕΚ A 102 / 12.06.2018 και με τον Νόμο 4547/2018).

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η απόκτηση θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων για τη διαχείριση της ετερότητας στο σχολείο και στην κοινωνία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 15/06/2020 έως 20/07/2020 και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του website https://my.kedivim.duth.gr/ (επιλογή του πεδίου: Υποβολή Αίτησης).

Σχετικές πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς για τους μαθητές που σπουδάζουν Νέα Ελληνικά στο Λύκειο και γυμνάσιο Thiers
Γαλλία: Σχολείο της Μασσαλίας διδάσκει τα νέα ελληνικά - Τέσσερις παραστάσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς
Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς για τους μαθητές που σπουδάζουν Νέα Ελληνικά στο Λύκειο και γυμνάσιο Thiers
Γαλλία: Σχολείο της Μασσαλίας διδάσκει τα νέα ελληνικά - Τέσσερις παραστάσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς
education
«Κόφτης» στις εσωτερικές αποσπάσεις; Aντιδράσεις εκπαιδευτικών στην Ανατολική Αττική
Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών μετά τον περιορισμό στις εσωτερικές αποσπάσεις
«Κόφτης» στις εσωτερικές αποσπάσεις; Aντιδράσεις εκπαιδευτικών στην Ανατολική Αττική
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Το διδακτορικό… χωρίς μοριοδότηση: Η επιστολή που περιμένει απάντηση πάνω από ένα χρόνο
Δεκατέσσερις μήνες σιωπής: Οι διδάκτορες του Δημοσίου ζητούν απαντήσεις από το Υπ. Εσωτερικών για τη μοριοδότηση
Το διδακτορικό… χωρίς μοριοδότηση: Η επιστολή που περιμένει απάντηση πάνω από ένα χρόνο