BeFooT: Δωρεάν Σεμινάρια από τους κορυφαίους chefs, pastry chefs, bartenders
26-27 Ιανουαρίου στη Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται ένα Φεστιβάλ που αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν να επιμορφωθούν, να ειδικευτούν και κατ'επέκταση να εργαστούν στους τομείς της μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, του ποτού (bartender), του καφέ (barista) και του τουρισμού.

Το 1o BeFooT Festival (Beverage, Food & Tourism) που πραγματοποιείται στη Τεχνόπολη 26-27 Ιανουαρίου,  αφορά chefs, pastry chefs, barista, bartenders, όσους εργάζονται σε restaurant, bars και ξενοδοχεία, καφεκοπτεία, και όσους θέλουν να επιμορφωθούν και να γίνουν καλύτεροι πάνω σε αυτά τα πεδία

Οι επισκέπτες θα γνώρισουν όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, καφέ, ποτού και τουρισμού στην Ελλάδα, γνωστά bars και restaurants και θα  πιστοποιηθούν - επιμορφωθούν από τους κορυφαίους επαγγελματίες και από μεγάλα εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων.

Δωρεάν σεμινάρια - workshops - δηλώστε συμμετοχή

Οι κορυφαίοι και πιο γνωστοί chefs, pastry chefs, bartenderes και Barista στην Ελλάδα καθώς και κορυφαία ΙΕΚ και ιστορικές σχολές μαγειρικής θα βρίσκονται εκεί για να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ποτό και καφέ.

Η είσοδος στο 1ο BeFooT festival είναι Δωρεάν αλλά η εγγραφή στο event απαραίτητη  (πατήστε going ή ενδιαφέρομαι εδώ)

1. STAGE A

Workshops και σεμινάρια πάνω στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά chefs και pastry chefs.

2. STAGE B

Workshops και σεμινάρια πάνω στην ποτό και τον καφέ με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά Barista - Bartenders

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα - Δείτε παρακάτω από ποιους τομείς θα προκύψουν τα σεμινάρια

bft_posts_drinks_molecular_pastry_food_20181130-05.png

 

B-B:

Τεχνικές παρασκευής καφέ
BARISTA (Sensory skills, Brewing skills, Roasting Skills)
Bartending
Οργάνωση και λειτουργία Bar
Brewing theory & methods
Coctails
Υγιεινή και Ασφάλεια
Εκμάθηση Latte Art
Barista Professional
Bartender Professional
Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες chefs, pastry chefs
Επαγγελματικοί τρόποι σερβιρίσματος κρασιού
 

bft_posts_drinks

F:

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef
Master Grill Chef
Vegan Chef
Asian Master Cooking
Sommelier – Οινοχόος
Τροφογνωσία - Εδεσματολόγιο
Decourage ψαριού
Customer service - Ψυχολογία πελάτη
Streed Food Chef
Japanese και Fusion Κουζίνες
Μοριακή Γαστρονομία
Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
Θαλασσινά
Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte
Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
Προετοιμασία Τραπεζιών και Mise en place στο Εστιατόριο
Υποδοχή και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών στο Εστιατόριο
Επαγγελματικός τρόπος στησίματος ενός πιάτου
Διεθνείς Κουζίνες

befoot2

T:

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Hotel managment - Rooms Division Management
Ελεγχος προμηθειών - τιμολόγηση
Tourism Management and Marketing
SPA MANAGER
Receptionist
Ξενοδοχειακή Νομοθεσία
Customer service - Ψυχολογία πελάτη

 

Μεταπτυχιακές Εξειδικεύσεις: 

MBA-Tourism Managemen
Digital Analytics in Tourism
MA International Hospitality and Tourism Management

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

best of network

σχετικά άρθρα

Παρέμβαση του Συντονιστικού Αναπληρωτών στο συνέδριο της ΔΟΕ
Παρέμβαση του Συντονιστικού Αναπληρωτών στο συνέδριο της ΔΟΕ
«Μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών, όχι στην παιδεία των περικοπών» - «Όχι στα παζάρια των γραφειοκρατών, ο αγώνας στα χέρια των εκπαιδευτικών» - Νέα...
Παρέμβαση του Συντονιστικού Αναπληρωτών στο συνέδριο της ΔΟΕ