Χορήγηση υποτροφιών για φοιτητές από το University of Sunderland
Μεταπτυχιακές και προπτυχιακές υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο με παγκόσμια επιρροή. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και κατέχει ηγετική θέση σε 10 τομείς έρευνας (σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Research Excellence Framework). Προσφέρει σπουδές σε πάνω 87 ειδικότητες όπως Νομική, Φαρμακευτική, Εκπαίδευση, Μηχανολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημοσιογραφία μέχρι Μουσική, Φωτογραφία και Θέατρο. Διαθέτει 87 προπτυχιακά προγράμματα και 63 μεταπτυχιακά αντίστοιχα χωρισμένα σε έξι σχολές.

Faculty of Health Sciences & Wellbeing

Faculty of Arts and Creative Industries

Faculty of Business, Law & Tourism

Faculty of Education & Society

Faculty of Engineering & Advanced Manufacturing

Faculty of Computer Science

Υπάρχουν φοιτητές από 90 χώρες και αριθμούν 20 χιλιάδες. Τα 3 campuses (2 στη πόλη του Sunderland και 1 στο επιχειρηματικό κέντρο του Λονδίνου) διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και έχουν επενδυθεί τεράστια ποσά για τον εκσυγχρονισμό τους. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στη Β.Α Αγγλία (κοντά στο Newcastle) και είναι μια παραθαλάσσια πόλη. Είναι από τις πιο οικονομικές πόλεις της Αγγλίας με πολλά αξιοθέατα και έντονη νυχτερινή ζωή.

Το Sunderland είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο το οποίο ίδρυσε Γραφείο Διασύνδεσης στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, και είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με την ενημέρωση των σπουδών, τη συμπλήρωση της αίτησης, την εύρεση κατάλληλης εστίας και με τις διαδικασίες για τη λήψη του Ευρωπαϊκού φοιτητικού δανείου. Οι υπηρεσίες του γραφείου προσφέρονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς τον υποψήφιο φοιτητή.

Οι υποψήφιοι για προπτυχιακές σπουδές που κατέχουν Ευρωπαϊκή ταυτότητα ή διαβατήριο, δικαιούνται το Ευρωπαϊκό φοιτητικό δάνειο για τη κάλυψη των διδάκτρων τους για όλα τα έτη φοίτησής τους. Παράλληλα οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακές σπουδές μπορούν και αυτοί να κάνουν αίτηση για φοιτητικό δάνειο ύψους 10280 λιρών Αγγλίας για την κάλυψη των διδάκτρων, στέγασης και κόστους ζωής.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες

best of network

σχετικά άρθρα