Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, Muhammad Aamar Aftab Qureshi, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Πακιστανικής Πρεσβείας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και πακιστανικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, η προώθηση εκπαιδευτικών ανταλλαγών και η διερεύνηση κοινών πρωτοβουλιών στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους να εργαστούν συστηματικά για την ανάπτυξη και εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Nazish Amjad, Community Welfare Attaché της Πακιστανικής Πρεσβείας, η Διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα, Τάνια Κολυμπάρη, καθώς και Ειδικοί Σύμβουλοι της Γενικής Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ