Παράταση της προθεσμίας για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ύψους 1.000 ευρώ
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη  29  Ιουλίου  2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

H ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάπι βιασμού
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
Η τραγωδία της 19χρονης Μυρτούς άνοιξε το στόμα 28χρονης στο Αργοστόλι – Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση της «συμμαχίας» των τριών συλληφθέντων
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
κουτσούμπας
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
«Οι νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνουν τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς»
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»