Thumbnail

 

                         Συνεδρίαση   του    ΚΥΣΔΕ

Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη  23-5-2013 συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ με βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών για παραίτηση από την υπηρεσία.
  2. Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις  μετάθεσης    εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2013-14 ( 1.Ενταξη σε ειδική κατηγορία- Αμφισβητούμενα κριτήρια μοριοδότησης και εκπρόθεσμα αιτήματα, 2.Μονάδες συνυπηρέτησης, 3. Μονάδες συνολικής υπηρεσίας και συνθηκών διαβίωσης).
  3. Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε.  ΠΕ 16 Μουσικής  για μετάθεση σε Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2013-2014.
  4. Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικών ειδικοτήτων και ΠΕ 16 Μουσικής σε Μουσικά σχολεία σχολικού έτους 2013-14.
  5. Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Καλλιτεχνικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Καλλιτεχνικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14.
  6. Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Διαπολιτισμικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαπολιτισμικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14.
  7.  Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις  μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2013-14  (.Διπλασιασμός μορίων και αμφισβητούμενες).

Συνάδελφοι,

Όπως διαπιστώνετε από τα θέματα των συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ειδικών κατηγοριών και των αιτήσεων των εκπαιδευτικών για μετάθεση, στα Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά  σχολεία.

 Επίσης με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, ακόμη δεν έχει σταλεί  στα ΠΥΣΔΕ η εγκύκλιος  υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των γενικών μεταθέσεων. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η εγκύκλιος θα σταλεί(;) την Παρασκευή, το νωρίτερο.

Μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα στείλουμε ενημερωτικό σχετικό με τις εξελίξεις στις διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών, καθώς και το πιθανό χρονοδιάγραμμα.

 Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

 

Γρηγόρης Καλομοίρης,                        Χρήστος Φιρτινίδης,

αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ             αιρετό αναπλ. μέλος του ΚΥΣΔΕ

τηλ.: 694 46 04 063, 210 3318632                  τηλ.: 6974488454

ηλ. δ/νση: [email protected])                ηλ. δ/νση: [email protected]  

                      Εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

 Αθήνα, 22/5/2013

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτη
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Όμηροι της αβεβαιότητας: Η νέα πραγματικότητα των ξένων φοιτητών στις ΗΠΑ
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
παραλία
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα
Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου;
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα