ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων: Η μαζικότατη συνέλευση υπερψήφισε την πρόταση της ΟΛΜΕ

Ενημέρωση για τη Γ.Σ. της 13/5 από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαριας-Φούρνων

Σε μια πρωτοφανή σε μαζικότητα συνέλευση, όπου πήρε μέρος περίπου το 78% των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου, υπερψηφίστηκε με συντριπτικά ποσοστά η εισήγηση της ομοσπονδίας για την απεργία διάρκειας. Ακόμη η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων τάχθηκε ενάντια στην επιστράτευση και εκφράστηκε η συλλογική θέληση των συναδέλφων να βαδίσουν στο δρόμο του απεργιακού αγώνα εφόσον εξασφαλιστεί η αναγκαία μαζικότητα και ληφθούν τα αναγκαία πολιτικά και οργανωτικά μέτρα για την ανατροπή της επιστράτευσης. Ακολουθεί το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης με βάση το οποίο οι εκπαιδευτικοί της Ικαρίας καλούν το κλάδο με ανάλογες αποφάσεις να αντιταχθεί στην πολιτική της μαύρης τρομοκρατίας.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ