Δήλωση της Αγγελικής Φατούρου: Ξεκινάμε ένα μεγάλο απεργιακό αγώνα

Δήλωση της Αγγελικής Φατούρου μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ, εκπροσώπου των Παρεμβάσεων Συσπειρώσεων εκπαιδευτικών ΔΕ.
Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ διαμορφώθηκε τελικά, μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της απεργίας από 17 Μάη και μετά. Με τη μορφή 24ωρης απεργίας στις 17 Μάη ημέρα Παρασκευή και πενθήμερης απεργίας 20 έως 24 Μάη (Δευτέρα έως και Παρασκευή) και νέες Γενικές Συνελεύσεις και Γενική Συνέλευση Προέδρων.
Η τυπική επικύρωση θα γίνει στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ όπου και θα συζητηθούν και τα απαιτούμενα μέτρα για τη στήριξη της απεργίας και τις επαφές με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες. Η Γενική Συνέλευση των ΕΛΜΕ για την επικύρωση της πρότασης της ΟΛΜΕ θα γίνει την Τρίτη 14 Μάη και θα ακολουθήσει Συνέλευση Προέδρων στις 15 Μάη. Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός μεγάλου απεργιακού αγώνα για τη στήριξη του δημόσιου σχολείου ενάντια στις απολύσεις στην εκπαίδευση και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, ενάντια στον εξωβελισμό χιλιάδων μαθητών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες και ιδιαίτερα τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες να συμπαραταχθούν στο μεγάλο αυτό αγώνα.

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις