φλωρινα
Η κλήρωση έγινε ενώπιον όλων των μαθητών/τριών του Σχολείου και τυχερή αναδείχθηκε μια μαθήτρια, η οποία έλαβε ως δώρο ένα ποδήλατο και ένα κράνος.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, ο Διοικητής της Τροχαίας Φλώρινας, κ. Δημήτριος Γκίνης, η Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ70, κ. Θεόφιλος Κατσιανίδης, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Άνω Καλλινίκης, προκειμένου να προβούν στην κλήρωση ενός ποδήλατου, το οποίο είχε ήδη κερδίσει το Δημοτικό Σχολείο Άνω Καλλινίκης για τη συμμετοχή του στις δράσεις για την Οδική Ασφάλεια «Αποκτώ παιδεία – Αλλάζω νοοτροπία», που υλοποιήθηκαν από τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023, ως την Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023, στις Σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας. Στόχος των Δράσεων ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την Οδική ασφάλεια.

Η υποδοχή από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης, κ. Πασχαλιά Κυριάκου, και τους/τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου ήταν εγκάρδια και ενθουσιώδης. Η κλήρωση έγινε ενώπιον όλων των μαθητών/τριών του Σχολείου και τυχερή αναδείχθηκε μια μαθήτρια, η οποία έλαβε ως δώρο ένα ποδήλατο και ένα κράνος. Ο κ. Δημήτριος Γκίνης και ο αστυνόμος, κ. Χρήστος Κούζης, παρέδωσαν το ποδήλατο και το κράνος στη μαθήτρια που το κέρδισε, και δεσμεύτηκαν ότι οι δράσεις για την οδική ασφάλεια θα συνεχιστούν ως τη λήξη της σχολικής χρονιάς, γιατί είναι ύψιστης σημασίας για όλους μας.

Στη συνέχεια, τα παιδιά παρουσίασαν τα έργα τους για την Οδική ασφάλεια, ένα Δέντρο της Φιλίας, που δημιουργούν εξ ολοκλήρου μόνα τους, τραγούδησαν και χόρεψαν. Τέλος, η Διευθύντρια, κ. Πασχαλιά Κυριάκου, έδωσε ως δώρα χειροποίητες εικόνες στον κ. Γκίνη και στην κ. Μούσιου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Φλώρινας, κ. Δημήτριο Γκίνη, για την ανεκτίμητη συμβολή του στις δράσεις αυτές και την ποιοτική και ουσιαστική συμμετοχή του με εισηγήσεις που παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει στα σχολεία μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης, κ. Πασχαλιά Κυριάκου, και τους/τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου για το έργο τους και για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να επικοινωνήσουμε  με τα παιδιά, να απολαύσουμε την παρουσία τους, να ευχηθούμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς υγεία, ευημερία, ψυχική ανάταση και ασφαλή, χαρούμενα ταξίδια για τις Άγιες  Ημέρες του Πάσχα!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kriti
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
Δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ευρώπη ένας άοπλος ή άθλια εξοπλισμένος λαός, να πολεμήσει άρτια εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατιώτες…
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
sxol_eksoterikou.jpg
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
H υπόθεση αυτή αφορά κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα - Τι δήλωσε ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού