hmerida
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ημερίδα - παρουσίαση έρευνας με θέμα «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: η πορεία και οι προοπτικές ενός καινοτόμου θεσμού στην Ελλάδα – πραγματικότητα, τάσεις προοπτικές».

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί δείκτες και τα μεγέθη τα οποία αποτυπώνουν τη σημερινή πραγματικότητα καθώς και η ειδική έρευνα που αφορά στη διαρροή των εκπαιδευομένων από τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως πρόκειται για μια από τις πρώτες απόπειρες καταγραφής και παρουσίασης δεδομένων για έναν «ευαίσθητο» εκπαιδευτικό χώρο που - ιδιαίτερα στις μέρες - ο παιδαγωγικός και κοινωνικός του ρόλος κρίνεται κρίσιμος, περισσότερο από ποτέ.

Θα ακολουθήσει πάνελ συζήτησης με στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης με δυνατότητα συμμετοχής και παρέμβασης των συμμετεχόντων.

hmerida

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iliada.jpg
Στα ίχνη της Ιλιάδας: Το χωριό του Ολύμπου που κρατά ζωντανή την αρχαία μνήμη
Από τον Όμηρο και τον Αχιλλέα έως τα αρχαιολογικά ευρήματα και τους θρύλους για χαμένα μαντεία, το Πύθιο αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορική διαδρομή
Στα ίχνη της Ιλιάδας: Το χωριό του Ολύμπου που κρατά ζωντανή την αρχαία μνήμη
peripoliko astinomia perama
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.
Προσήχθη ο 20χρονος για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.