hmerida
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ημερίδα - παρουσίαση έρευνας με θέμα «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: η πορεία και οι προοπτικές ενός καινοτόμου θεσμού στην Ελλάδα – πραγματικότητα, τάσεις προοπτικές».

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί δείκτες και τα μεγέθη τα οποία αποτυπώνουν τη σημερινή πραγματικότητα καθώς και η ειδική έρευνα που αφορά στη διαρροή των εκπαιδευομένων από τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως πρόκειται για μια από τις πρώτες απόπειρες καταγραφής και παρουσίασης δεδομένων για έναν «ευαίσθητο» εκπαιδευτικό χώρο που - ιδιαίτερα στις μέρες - ο παιδαγωγικός και κοινωνικός του ρόλος κρίνεται κρίσιμος, περισσότερο από ποτέ.

Θα ακολουθήσει πάνελ συζήτησης με στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης με δυνατότητα συμμετοχής και παρέμβασης των συμμετεχόντων.

hmerida

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!
Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Γιώργος Χριστόπουλος γράφει στο alfavita.gr για τα... απίστευτα αλλά αληθινά της ελληνικής εκπαίδευσης
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!