ΙΕΠ: Πρόσκληση επιμόρφωσης στη χρήση εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας
Augmented Assessment: Επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε εργαλεία επαυξημένης πραγματικότητας για την εκπαιδευτική ένταξη μαθητών/τριών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες

To ΙΕΠ δημοσίευσε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε Επιμορφωτική Δράση του συγχρηματοδοτούμενου έργου Erasmus+ με τίτλο Augmented Assessment που αφορά στη χρήση εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας για την εκπαιδευτική ένταξη μαθητών/τριών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (μεταναστευτικό/ προσφυγικό προφίλ). Το έργο προβλέπει παραγωγή δοκιμασίας και πιλοτική εφαρμογή στα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) Γυμνασίου, Φυσικά και Μελέτη Περιβάλλοντος Δημοτικο.

Μπορείτε να δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και μέσω του Μητρώου ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo στο πεδίο ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ποιους αφορά

Η πρόσκληση απευθύνεται σε τριάντα εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας (δημοτικό), τριάντα εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας (γυμνάσιο) όλης της χώρας και συγκεκριμένα σε όσους διδάσκουν μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) Γυμνασίου, Φυσικά και Μελέτη Περιβάλλοντος Δημοτικού σε σχολικά τμήματα με μεγάλο ποσοστό μαθητών/τριών με μεταναστευτικό ή/και προσφυγικό υπόβαθρο, οι οποίοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε επιμορφωτικό πρόγραμμα τριάντα δύο (32) ωρών και στην εκπόνηση καινοτόμου υλικού για την Αξιολόγηση γνώσεων και δεξιοτήτων στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες μαθητών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και νεοεισερχόμενων μαθητών/μαθητριών των Δ-Στ τάξεων Δημοτικού και Α-Γ τάξεων Γυμνασίου με τη μεθοδολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Assessment).

Δικαιούχοι Εκπαιδευτικοί των κάτωθι ειδικοτήτων σε Δημοτικά και Γυμνάσια ΖΕΠ, Διαπολιτισμικής είτε τυπικής με νεοεισερχόμενους/-νες μαθητές/-θήτριες και μαθητές/μαθήτριες με δυσκολίες στην ελληνική γλώσσα ΠΕ70-Δάσκαλοι που διδάσκουν κατά το σχολικό έτος 2022-23 στην Δ, Ε και Στ τάξη δημοτικού ΠΕ03 Μαθηματικοί Γυμνασίου ΠΕ04. –Φ.Ε και όλες οι ειδικότητες που διδάσκουν Φυσικές επιστήμες στο Γυμνάσιο.

Διαδικασία Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής-Προθεσμία Υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι/νες εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo) ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην πρόσκληση σχετική διαδικασία.

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από την ανακοίνωση έως και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 13.00

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βίντεο στο Instagram
Μητσοτάκης για πανεπιστήμια: Το 2025 ήταν μία καλή χρονιά, το 2026 θα είναι ακόμα καλύτερη
«Το 2025 άλλαξε τα δημόσια πανεπιστήμια και το 2026 θα είναι ακόμη καλύτερο» - Ανάρτηση Μητσοτάκη για τις αλλαγές στα ΑΕΙ
Μητσοτάκης για πανεπιστήμια: Το 2025 ήταν μία καλή χρονιά, το 2026 θα είναι ακόμα καλύτερη
Η Πάτρα τίμησε τον δολοφονημένο καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα
Η Πάτρα τίμησε τον δολοφονημένο καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα - (Εικόνες, βίντεο)
Ρίγη συγκίνησης στην αχαϊκή πρωτεύουσα για την επέτειο της δολοφονίας που σφράγισε τη Μεταπολίτευση: Εκατοντάδες πολίτες στο σημείο της θυσίας, με το...
Η Πάτρα τίμησε τον δολοφονημένο καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα - (Εικόνες, βίντεο)