2ο ΣΔΕ Αγίου Στεφάνου εκδήλωση
Εκδήλωση του 2ου ΣΔΕ στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου - Εκδίδεται βιβλίο με ιστορίες των κρατουμένων και συνεντεύξεις μαθητών

Στην εκδήλωση του 2ου ΣΔΕ στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου παρουσιάστηκε το βιβλίο που θα εκδοθεί, με ιστορίες των κρατουμένων, συνεντεύξεις μαθητών, απονεμήθηκαν βεβαιώσεις από την κυρία Γεροπαναγιώτη Κατερίνα, πρόεδρο του πολιτιστικού τομέα Δήμου Πατρέων.

Προσφέρθηκαν δώρα από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Μπούρα Χρήστο, ο οποίος και εκδήλωσε δια λόγου την ειλικρινή και ουσιαστική συμπαράσταση και βοήθεια στους μαθητές.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια, Αλεξάνδρα Ι. Θεοδώρου, για την εκδήλωση υπήρξε επικοινωνία με τη γραμματεία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με χαιρετιστήριο μήνυμα η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή η οποία ιδιαίτερα έδειχνε ενδιαφέρον καθ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και η βουλευτής Αχαίας Αλεξοπούλου Χριστίνα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρέων ο οποίος ως πνευματικός πατέρας ήταν και είναι συνεχώς συμπαραστάτης των μαθητών, της βουλευτή Αναγνωστοπούλου Σίας και του βουλευτή Μάρκου οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό,  καθώς και ο αντιδήμαρχος Πατρέων κύριος Πετρόπουλος Τάκης.

Από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό  ο Διευθυντής κύριος Ζέρβας Αντρέας.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών μας τίμησε με την παρουσία της η προισταμένη Εισαγγελίας κυρία Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Πατρών προσέφερε ψυχαγωγία με ποικίλο πρόγραμμα ελληνικών χορών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εύγεστα εδέσματα που προσέφεραν ο κύριος Μιχαλάτος – CARNA, ο κύριος Φάκαλος, το ζαχαροπλαστείο Allegro και ο κύριος Μαρλαφέκας – ΛΟΥΞ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

douleia
Νέα δουλειά; Δες πώς θα δημιουργήσεις εύκολα φιλίες στον χώρο εργασίας
Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους δεν κάνουν μόνο την καθημερινότητα πιο ευχάριστη, αλλά συμβάλλουν και στη γενικότερη επιτυχία της ομάδας.
Νέα δουλειά; Δες πώς θα δημιουργήσεις εύκολα φιλίες στον χώρο εργασίας
σπανακι
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Ο Ποπάι είχε δίκιο: ένα πράσινο, φυλλώδες λαχανικό, γεμάτο αντιοξειδωτικά, μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά και θρεπτικά το πιάτο με τα ζυμαρικά σας.
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας