ΝΟΜΙΚΗ
nosokomeio naupliou
INTIME/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Η EΛΜΕ Αργολίδας καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 13:15 έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου

Το ζήτημα της άμεσης παιδιατρικής κάλυψης των νοσοκομείων του Ναυπλίου έχει θέσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκε και το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, η EΛΜΕ Αργολίδας καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 13:15 έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου με βασικό αίτημα την άμεση παιδιατρική κάλυψη των νοσοκομείων του νομού καθώς και τον εξοπλισμό και την  στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων ώστε να καταστούν πλήρως λειτουργικά για παροχή φροντίδας  όλων των παιδιών και των κατοίκων του νομού μας.

Τις προηγούμενες ημέρες, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ένωσης, καλούσε τα μέλη της, τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων, όπως συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει έξω απ’ το νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Σε παλιότερη ενημέρωση επί του θέματος η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή 13/05/2022, το προεδρείο του ΔΣ της Ένωσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, ενώ είχε προηγηθεί την Τετάρτη 11/05/2022 συνάντηση με τη Διευθύντρια Α' βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνη Δουράνου.

Όπως σημειωνόταν: «Κατά τη συζήτησή μας με τον κ. Κωστούρο, έγινε ειδική αναφορά στο θέμα της απουσίας παιδιάτρων από τα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Πανελλαδικές: Πώς θα κινηθούν οι Βάσεις εισαγωγής

1000 ΕΥΡΩ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ