αγγλικά
Αγγλικά: Η μοναδική ειδικότητα η οποία διδάσκει σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από τα Νηπιαγωγεία ως και την Γ΄Λυκείου, όπου τα Αγγλικά συχνά αποτελούν εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Τουλάχιστον 1000 μόνιμους διορισμούς σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες ΚΑΙ τις αρχές της νομιμότητας και της ισονομίας επί του συνόλου των επικαιροποιημένων κενών οργανικών θέσεων (δηλαδή σύσταση νέων οργανικών κενών και προσμέτρηση του συνόλου των παραιτήσεων στα εναπομείναντα οργανικά κενά) για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ζητούν με επιστολή τους δεκάδες αναπληρωτές ΠΕ06.

Την επιστολή ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η παράταξη  Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών.

Η επιστολή

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ ΠΑΙΘ,

Σε μια κοινωνία που η γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί βασική προϋπόθεση για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη, με θλίψη διαπιστώνουμε την συνεχή και άδικη αντιμετώπιση του μαθήματος των Αγγλικών και των εκπαιδευτικών ΠΕ06.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ανάγκες του ΥΠΑΙΘ για αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Αγγλικών ΠΕ06 άγγιξαν τις 2750 προσλήψεις για το έτος 2022. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι  είναι η μοναδική ειδικότητα η οποία διδάσκει σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από τα Νηπιαγωγεία ως και την Γ΄Λυκείου, όπου τα Αγγλικά συχνά αποτελούν εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την διδασκαλία των Αγγλικών. Συνεπώς, καλούμε το ΥΠΑΙΘ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να διορθώσει τις παραλείψεις με δικαιοσύνη απέναντι στον κλάδο μας ώστε να υπάρξει μέριμνα για τα αυτονόητα:

•          Τουλάχιστον 1000 μόνιμοι διορισμοί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες ΚΑΙ τις αρχές της νομιμότητας και της ισονομίας επί του συνόλου των επικαιροποιημένων κενών οργανικών θέσεων (δηλαδή σύσταση νέων οργανικών κενών και προσμέτρηση του συνόλου των παραιτήσεων στα εναπομείναντα οργανικά κενά) για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

Πιστεύουμε σε μια σταθερή και αποτελεσματική πρακτική και πολιτική για την εκπαίδευση και αναμένουμε τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΕ06 (Αγγλικής Γλώσσας)

(ακολουθούν δεκάδες υπογραφές)

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ – ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΕΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα