ΔΑΚΕ Κέρκυρας
Κανένα νέο στοιχείο δεν προέκυψε από την απολογία του – Γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη 04/05/2022

Γενική Συνέλευση της E’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συγκαλεί αύριο Τετάρτη 04/05/2022 το ΔΣ ώστε να συζητηθεί η ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. για διαγραφή του Χρήστου Βαϊτσίδη για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού της ΕΛΜΕ και τη συμπεριφορά του απέναντι στις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα. 
 
Οι καταγγελίες σε βάρος συνδικαλιστικού στελέχους της ΔΑΚΕ περιλαμβάνουν απαράδεκτη, αυταρχική, αντισυναδελφική και απρεπή συμπεριφορά του προς τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα στο οποίο εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ, χωρίς αντίστοιχη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, καθώς και για τη συστηματική παραβίαση των αρχών του καταστατικού της ΕΛΜΕ.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα γίνει στις 2.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. 

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Ο κλάδος έχει ενημερωθεί για τη στάση του Χρήστου Βαϊτσίδη με τις ομόφωνες ανακοινώσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (συνεδριάσεις Δ.Σ. 22/2/2022, 5/4/2022), καθώς και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (13/4/2022). Το Δ.Σ. καλεί το Χ. Βαϊτσίδη να παρευρεθεί στη Γ.Σ. και να απολογηθεί, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΛΜΕ (άρθρο 8)». 

Παράλληλα «το Δ.Σ. καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να υπερασπιστούν τις αρχές και τις αξίες του σωματείου μας, της ΕΛΜΕ, που συστηματικά και επανειλημμένα παραβιάστηκαν από τον Χρήστο Βαϊτσίδη.

Δείτε εδώ αναλυτικά την Πρόταση του Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ, στη Γ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου