ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας μετά τις εκλογές των εκπαιδευτικών

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, μετά τις εκλογές της 8ης Δεκεμβρίου και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Κατά τη συγκρότηση σε σώμα αναδείχθηκαν:

Πρόεδρος

Καπετάνιος Αχιλλέας

1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας

6944441267

[email protected]

Γραμματέας

Γκουλιούμης Νίκος

2ο ΓΕΛ Κέρκυρας

6936520737

[email protected]

Αντιπρόεδρος

Γιαννούλης Γεράσιμος

2ο ΓΕΛ Κέρκυρας

6974027367

[email protected]

Ταμίας

Μοσχόπουλος Διονύσης

Εσπ. ΕΠΑΛ

6953093153

[email protected]

Οργ. Γραμματέας

Διαμαντοπούλου Νίκη

2ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας

6939836071

[email protected]

Μέλος

Ράπτη Μαρίνα

Μουσικό Γυμνάσιο

6942015382

[email protected]

Μέλος

Μπορμπότης Γιάννης

Εσπ. ΓΕΛ

6938491642

[email protected]

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙ
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
Η Συρία στο στόχαστρο ιμπεριαλιστών, σιωνιστών και τζιχαντιστών που την καταστρέφουν και την διαμελίζουν
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
χοιτ
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή
Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι είτε για έναν ρομαντικό δείπνο, και σίγουρα θα...
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή