ekpaideusi 1280
Κάλεσμα σε σε γενική συνέλευση που θα πάρει απόφαση για εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας από τις ΣΥΝΕΚ - Τετάρτη 8/12, ώρα 18:00 στο 6ο ΓΕΛ

Κάλεσμα σε γενική συνέλευση που θα πάρει απόφαση για εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας απευθύνουν στα μέλη του σωματείου οι ΣΥΝΕΚ.

«Καλούμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς και όλους τους/τις εκπαιδευτικούς, την Τετάρτη 8/12, ώρα 18:00 να παραβρίσκονται στο 6ο ΓΕΛ. Εκεί θα παραδώσουμε τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί για διενέργεια ΓΣ η οποία θα αποφασίσει τελικά για τις εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας», αναφέρεται σχετικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ:

Προχωράμε Σε ΓΣ που θα πάρει απόφαση για Εκλογές στην ΕΛΜΕ

Καλούμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς και όλους τους/τις εκπαιδευτικούς, την Τετάρτη 8/12, ώρα 18:00 να παραβρίσκονται στο 6ο ΓΕΛ. Εκεί θα παραδώσουμε τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί για διενέργεια ΓΣ η οποία θα αποφασίσει τελικά για τις εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν το Καταστατικό του σωματείου.

Η ΓΣ είναι ανώτερο όργανο του ΔΣ και η απόφασή της για τη διενέργεια εκλογών ακυρώνει στην πράξη την κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ.
Ενημερώνουμε επίσης πως ως παράταξη δε συμφωνήσαμε στην πραγματοποίηση της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ. Δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις προχώρησαν στη συνεδρίαση.

Λέμε απλά και κατανοητά πως αν μια ακόμη παράταξη δε συναινούσε στη συνεδρίαση, αυτή δε θα είχε γίνει. Και δε θα είχε παρθεί η απόφαση για τη μη διενέργεια εκλογών.

Τη στιγμή που όλες οι παρατάξεις γνωρίζουν πως συγκεντρώνονται υπογραφές με αίτημα για ΓΣ. Γιατί δεν περίμεναν την Τετάρτη; Προς τι τόση βιασύνη; Οι απαντήσεις νομίζουμε περιττεύουν.

Να ανατρέψουμε την απόφαση για μη διενέργεια εκλογών, υπογράφοντας όλοι και όλες το κείμενο – κάλεσμα σε ΓΣ.

Καλούμε τις παρατάξεις που τοποθετούνται θετικά στη διενέργεια εκλογών να συμβάλλουν σε αυτό.

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα πως ο μόνος δρόμος να γίνουν εκλογές είναι με βάση το άρθρο 21 του Καταστατικού. Τα υπόλοιπα έγιναν μάλλον για το θεαθήναι...
ΣΥΝΕΚ Λάρισας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι υπογράφοντες ζητάμε να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 19:00 στο 6ο ΓΕΛ και σε περίπτωση μη απαρτίας, δεύτερη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο 6ο ΓΕΛ, με θέμα ημερήσιας διάταξης τον προσδιορισμό της ημερομηνίας Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και των εκλογών της ΕΛΜΕ Λάρισας, με βάση το ΑΡΘΡΟ 21 του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, το οποίο αναφέρει:

ΑΡΘΡΟ 21

Αι έκτακται Γενικαί Συνελεύσεις συγκαλούνται οσάκις το Διοικητικόν Συμβούλιον κρίνει επάναγκες ή τη αιτήσει του 1/5 των τακτικών μελών.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε