golearn-engl_970-250
Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Συλλόγους Γονέων - Μέλη της και όλους τους Γονείς της Πόλης στο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη. 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης:

Το Δ.Σ. της  Ένωσής μας, λαμβάνοντας το μήνυμα - ανοιχτή πρόσκληση του Δημάρχου Ηλιούπολης, θεωρεί αυτονόητη υποχρέωσή της, να καλέσει τους Συλλόγους Γονέων - Μέλη της και όλους τους Γονείς της Πόλης μας, να ανταποκριθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους την Τετάρτη 29/09/2021 στις 5μ.μ. τον  Φιλανθρωπικό Αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη.

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας …

Ο Γιαννάκης είναι και  δικό μας παιδί … 

Η ανάρτηση του δημάρχου:

Αγαπητοί συμπολίτες

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 17:00 διοργανώνεται φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στην οδό Χρυσάφη, για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη, που πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Προ ημερών ο Γιαννάκης με επισκέφτηκε μαζί με τους γονείς του συνοδευόμενος από τον κ. Αντώνη Γλύκα και τον κ. Νίκο Γραμμένο και συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης μας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ο αγώνας μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων, με υπεύθυνο τον κ. Α. Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των κ.κ. Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Φίλοι και φίλες

Έχω ήδη προσωπικά καλέσει συμπολίτες μας καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση και σήμερα απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, στους Βουλευτές του Νότιου Τομέα και στους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, σε όλη την τοπική κοινωνία, στις επιχειρήσεις της πόλης, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σε όλα τα σχολεία της πόλης και σε όλους εσάς, να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του.

Ο Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, με τον αγώνα της οικογένειάς του έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας από μας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, στον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στον λογαριασμό της οικογένειας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί επίσης να καταθέσει την οικονομική του βοήθεια απευθείας στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου στο ΙΒΑΝ: 0201108620000086200100492.

Εύχομαι ολόψυχα την επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, για τον Γιαννάκη!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τώρα και για τους εκπαιδευτικούς…μόρια αντί για αμοιβή!

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Σύντομη ερμηνευτικη προσέγγιση στη καλπάζουσα αντικοινωνική συμπεριφορά
Νέα, όμως, ήθη, νέα συστήματα αξιών, νέοι τρόποι διαπροσωπικών σχέσεων δημιουργούν μια κατάσταση ψυχοκοινωνικής ανομίας που συχνά οδηγεί τα άτομα και...
Σύντομη ερμηνευτικη προσέγγιση στη καλπάζουσα αντικοινωνική συμπεριφορά